Aplikoni për punë

Aplikoni për Punë

BKT ofron shanse të barabarta punësimi
Kërkoni dhe aplikoni online për mundësi punësimi, nëqoftëse për momentin nuk kemi një pozicion që lidhet me aspiratat tuaja për karrierë, në formën e aplikimit mund të zgjidhni pozicione të tjera që lidhen me aspiratën tuaj për karrierë.
Sistemi ynë online mundëson aplikimin ose updatimin e CV-së tuaj.
Klikoni mbi  butonin APLIKO TANI për të aplikuar për pozicione të lira pune ne BKT. Aplikimi mund të hapet vetëm me Internet Explorer.


Vende Vakante  

  Senior Oracle Database Administrator
  Social Media Specialist - Corporate Communication Department
  Teller-Librazhd Branch
   
   
   
   
   

 

I nderuar aplikant, ne po punojmë për të përmirësuar  formën e aplikimit online. Në qoftëse hasni vështirësi gjatë aplikimit online ju lutem dërgoni CV në gjuhën angleze në adresen humanresources@bkt.com.al, duke specifikuar pozicionin për të cilin jeni i interesuar.
Faleminderit!
 
Për sqarime të mëtejshme jeni të mirepritur të kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerëzore Tel. 04 22 81 554

 Njihuni me Politikat e Privatësisë