Lajme
FULLANI: NOR... 16.12.2013 FULLANI: NORMA E INTERESIT PËR LEKUN ULET NË NIVELIN 3%
Moti
  • Tiranë
    14/3
  • Durrës
    14/7
  • Shkodër
    14/2
Të reja mbi BKT

Vjenë, Austri (19 Janar, 2017) – Më 17 dhe 18 Janar 2017, Konferenca Euromoney, ...

Mbi BKT
  Kursi i Këmbimit   Blerje   Shitje
  EUR/LEK    

136.50

 

137.10

  USD/LEK

126.35

128.45

  GBP/LEK

156.40

161.30

  CHF/LEK

125.55

129.45

     TL/LEK

 33.38

 34.41

  CAD/LEK

 94.20

 97.20

  AUD/LEK

 95.05

 98.05

  EUR/USD

1.0576

1.0902