Prima Këste

PRIMA, karta e mundësive.

Kartat e kreditit  PRIMA MasterCard  janë zgjidhja për dëshirat tuaja.

Jepini vetes lirinë që të blini atë çfarë dëshironi dhe kur e dëshironi dhe do të jeni sërish ju që do të vendosni kur dhe sa të paguani.

Tashmë ju keni Pagesë me Këste

Çfarë është Pagesa me Këste?

Pagesa me Këste është shërbimi më I ri që BKT ofron për kartëmbajtësit e kartave të kreditit PRIMA MasterCard dhe PRIMA GOLD MasterCard. Nëpërmjet Pagesës me Këste klientët mund të kryejnë blerje të produkteve dhe shërbimeve por gëzojnë facilitetin e përzgjedhjes se për sa kohë do ta kryejnë shlyerjen e plotë.

Si funksionon Pagesa me Këste?

Kartëmbajtësit e Prima MasterCard në çdo subjekt tregtar që bashkëpunon me BKT dhe ka të vendosur një POS të Bankës sonë  mund të përzgjedhin në momentin e blerjes, formen më të re për shlyerjen e detyrimit, Pagese me këste. Në varësi të mundësive klienti përzgjedh numrin e kësteve që i  përshtatet më mirë, direkt në paisjen POS. Llogaritja bëhët në kohë reale dhe klienti njihet me vlerën e këstit dhe numrin e  tyre menjeherë pasi merr faturën nga shitësi.

Ku mund të blihet nëpërmjet Pagesës me Këste?

Blerjet nëpërmjet Pagesës me Këste mund të kryhen në çdo subjekt tregtar që ka të instaluar paisjen POS të BKT por që njëkohësisht kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me BKT për këtë shërbim. Ju do të jeni në gjëndje të kuptoni se kush e ofron këtë shërbim nëpërmjet materialeve publicitare. Shërbimi i pagesës me këste ofrohet  ne një rrjet të gjërë tregtarësh i cili rritet dita ditës dhe brenda një kohe të shkurtër do të ofrohet nga të gjithë tregtarët që janë të pajisur me një terminal POS të BKT. Më poshtë mund të gjeni vetëm disa nga tregtarët që e ofrojnë këtë shërbim:

KUJDES : NUK MUND TË BLIHET NË INTERNET DHE NË POS TË BANKAVE TË TJERA NËPËRMJET PAGESËS ME KËSTE

  

ELECTRONIKE  VESHJE FEMIJET  SHTEPIA JUAJ BIZHUTERI
Neptun Shop** United Colors of Benetton Prenatal Megatek Swatch
Miele Sergio Tacchini Okaidi Emigres Swarovski
Globe* Lewis Strauss Terranova Kids StileArredo Altinbas
Mobile Phone Tani Cacharrel Chicho Arteg Roberto Bravo
VESHJE Tempo KEPUCE Villeroi & Boch Penelope
London Man Chloe Geox Atmosphere Verde Watches
Esprit New Choice  Mr&MS Shoes Shpiragu Glamour
LTB Collezione Elisee Shoes Top Shop Pirro Jeweleries
Reflex Societa Fabi Shoes Luisa Casa KOMUNIKIM
Koton Anima Buffalo Shoes Olympia Eagle Mobile
Bitsiani Lover Boutique Le Scarpe MBK Parkete Tring Communication
Sandro Ferrone Gabbiano UDHETIM Roxhaja Nokia Club
Celio Desire Samsonite PLATFORMA DIXHITALE Euro Celular
Etam Lingerie Station Albturist Albania Digitalb KOZMETIKE
Mango Terranova British Travel Tring Digital Parfumeri One
Extyn Ab Collection London Express PC Aqua e Sapone
Denny Rose Springfield Rej Viaggi PC Store Beauty Point
ADL Calliope Speed Eco Infotech Passion Beauty

Pikat e shitjes të përmëndura më lart janë të vendosura në TIRANË 

** Dyqanet Neptun mund ti gjeni në Tiranë, Durrës, Vlorë, Fier, Korçë, Lushnje

* Dyqanet Globe mund ti gjeni në Tiranë, Lezhë, Fier, Elbasan, Korcë, Vlorë, Gjirokastër, Sarandë

 

Lista e Tregtarëve që ofrojnë shërbimin e pagesës me këste me 0% interes

 

 

 

 

 

 

Tregtarët

 

Numri i Kësteve

 

 

Digitalb

 

2-10

 

 

Megatek

 

2-10

 

 

GoTech Electronics

 

2-10

 

 

Globe

 

2-12

 

 

Tring

 

2-12

 

 

Brunes

 

2-12

 

 

Collezione

 

2-3

 

 

Lc waikiki

 

2-3

 

 

Novatex

 

2-12

 

 

Italdent

 

2-12

 

 

Linens

 

2-8

 

 

Mobileri tirana

 

2-12

 

 

Bonavita

 

2-4

 

 

Anima

 

2-6

 

 

Real dent

 

2-6

 

 

Cosmos tours

 

2-4

 

 

By class

 

2-6

 

 

Dimal 2013

 

2-4

 

 

AB Collection

 

2-6

 

 

Elektroshtepiake Cikalleshi

 

2-12

 

 

Mobile Phone Tani (Fier)

 

2-12

 

 

Penelope (Skele, Vlore)

 

2-6

 

 

Salus

 

2-10

 

*Dyqanet Globe dhe GoTech nuk ofrojne 0% interes per te gjitha produktet.

Sa mund të shpenzoni?

Ju mund të shpenzoni çdo shumë që dëshironi pa kaluar limitin e kartës së kreditit që Banka ka vendosur në dispozicionin tuaj.

Cili është numri maksimal I kësteve?

Banka ju jep mundësinë të zgjidhni të kryeni pagesën nga 2 deri në 12 këste sipas kushteve dhe mundësive tuaja fianaciare. Gjithashtu Banka përcakton numrin maksimal të kësteve edhe në varësi  të çdo sektori.

Cila është përqindja që aplikohet për këtë shërbim?

      ( Shembujt në tabelë)

Shuma e blerjes

Nr I Kësteve

            Detyrimi Mujor

10.000 ALL

6

            1,815.50

10.000 ALL

7

            1,574.95

10.000 ALL

8

            1,394.67

10.000 ALL

9

            1,254.57

10.000 ALL

10

            1,142.59

10.000 ALL

11

            1,051.06

10.000 ALL

12

            978.87

* Ju lutemi për Kushtet e Punës së Kartave të Kreditit vizitoni faqen respektive.

Avantazhet e Pagesës me Këste:

Nësë ju nuk keni  kartën tuaj PRIMA MasterCard aplikoni tani sepse e ardhmja rezervon edhe shumë supriza të tjera.

Nëse keni biznesin tuaj dhe dëshironi t’u jepni mundësinë klientëve të përdorin këtë shërbim të ri atëherë na kontaktoni sa më parë.