Bli jashtë shtetit

Plane për jashtë shtetit? Shpenzimet e kryera tashmë mund t’i ndani në këste. Kartat e kreditit BKT Prima janë gjithmonë pranë jush duke ju ofruar të ndani blerjet në:

 • 3 këste me 0% interes
 

Pjesëmarrësit në Fushatë:

 • Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold të lëshuara nga BKT. Stafi i BKT-së është gjithashtu i përfshirë në fushatë.

Kushtet e fushatës:

 • Mund të ndahen më këste të gjitha blerjet e bëra me kartat Prima në POS e bankave të tjera fizik jashtë vendit.
 • Të gjitha këto veprime mund të ndahen me 3 këste me 0% interes.
 • Ndarja me këste mund të bëhet vetem nëpërmjet kanalit ” Dega Internet” ose BKT SMART duke ndjekur hapat si mëposhtë:
  1. Hyni në Dega Internet/BKT SMART
  2. Zgjidhni menunë:  Kartat e Kreditit
  3. Zgjidhni nën menunë:  Ndaje me Këste
  4. Zgjidhni ofertën
  5. Zgjidhni veprimin që do të ndani me këste dhe klikoni vazhdo
  6. Verifikoni informacionin dhe përfundoni.

Fushatat e mëparshme

Paguaj me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në rrjetin e JYSK dhe ndaji blerjet në 2-24 këste me 0% interes!...
Bli në Megatek dhe fito cashback ose eXtra Bonus!
Bli në Megatek me kartat e kreditit BKT Prima dhe ndaji blerjet e tua deri në 24 këste me 0% interes!...
Rikthim në shkollë!
Viti i ri shkollor po afron! Kartat BKT Prima janë gjithnjë pranë jush për t’ju lehtësuar çdo gjë! ...