TURIZËM

Paguaj pushimet e tua me Prima dhe zgjidh në sa këste do t’i ndash!

Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të ndani me këste pushimet tuaja. Ju mund të ndani me këste Hotelin ku do të qëndroni, biletën e avionitblerjet e kryera brenda dhe jashtë vendit dhe çdo gjë tjetër që dëshironi.
 
Mjafton të kryeni veprimin dhe më pas të kyçeni në “BKT Smart” ose “Dega Internet” në menunë Kartat e kreditit; Ndaj në këste. Nga ku ju mund të zgjidhni në sa këste dëshironi t’i ndani blerjet tuaja. Klikoni në link-un https://bkt.com.al/veprime-ditore/karta-krediti-prima/ndarja-ne-keste-ne-cdo-pos për të zbuluar fushatat aktive.
 
*Që veprimet të ndahen në këste ato duhet të autorizohen dhe gjithashtu sigurohuni që ato nuk kanë hyrë në pasqyrën e kartës së kreditit. Data e prerjes së pasqyrës për ciklin e parë është data 22 e çdo muaji dhe cikli i dytë është data 6 e çdo muaji. Nëse këto data qëllojnë ditë pushimi, atëherë shtyhet në datën pasardhëse.

Prima karta e mundesive eXtra!
 

Fushatat e mëparshme

Paguaj pushimet e tua me Prima dhe zgjidh në sa këste do t’i ndash!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të ndani me këste pushimet tuaja....
Fito 10% CASHBACK me BKT Prima mastercard® gjatë UNUM Festival!
Festo, paguaj dhe fito CASHBACK me BKT Prima mastercard®! ...
Ndaj pushimet me këste
Karta e kreditit BKT Prima i bën pushimet e tua shumë herë më të lehta duke i ndarë në këste!...