VIDEO UDHËZUESE

VIDEO UDHËZUESE

Më poshtë do të gjeni video ilustruese mbi përdorimin e BKT Smart Biznes. Duke përdorur BKT Smart Biznes ju mund të kryeni veprime bankare online nga celulari juaj, kudo dhe kurdo:
 
  • Pagesë Taksash
  • Pagesë Faturash Utilitare
  • Pagesë Faturash të fiskalizuar
  • Transferta midis llogarive, brenda BKT, brenda vendit
  • Konvertime valutore
  • Hapje Llogarie rrjedhëse
  • Hapje Depozite online
  • Verifikim bilanci dhe historiku të transaksioneve të tjera
 
Me BKT Smart manaxhimi i financave të biznesit tuaj do të jetë më i lehtë se kurrë më parë. Shijo lirinë dixhitale bankare:
 
Kliko këtu për të shkarkuar BKT Smart për iOS
 
Kliko këtu për të shkarkuar  BKT Smart për Android
 
 
Na ndiq në Youtube për të rejat më të fundit


 

TRANSFERTAT

Si të dërgosh para midis llogarive të tua?

 

Si të dërgosh para brenda BKT-së?

 

Si të dërgosh para brenda vendit në BKT?

 


 

PAGESAT

Si të paguash taksat e biznesit ?
Si të paguash faturat e fiskalizuara?

 

Si të rimbushësh numrin e celularit?

 


 

KËMBIM VALUTOR

Si të llogaritësh kursin e këmbimit valutor?

 

Si të blesh valutë të huaj?

 

Si të konvertosh në valutë të huaj ? 

PRODUKTE BANKARE

Si të hapësh një llogari rrjedhëse?

 

Si të hapësh një depozitë?

 


 

TË TJERA

Si të përditësosh të dhënat e profilit?

 

Si të dërgosh një ankesë/ sugjerim?