SMART INVEST MËNYRA MË E ZGJUAR PËR TË BËRË INVESTIME GLOBALE!
Investoni në tregje ndërkombëtare vetëm me një klikim përmes platformës “Shumëpalëshe të Tregtimit” për të aksesuar më shumë se 25,000 instrumenta nga cdo kompjuter, tablet  apo celular.
 
PARATË TUAJA NUK DUHET TË FLENË ME 0 % INTERES!
Ndihuni të sigurt dhe projektoni të ardhmen tuaj me depozitat e BKT-së. Sa më gjatë të kurseni, aq më shumë përfitoni.
NJIHUNI ME VERSIONIN MË TE RI TË BKT SMART NË IOS
  • Identifikim vetëm me të dhënat biometrike (Fingerprint / Face ID)
  • Smart FNP – Hyrje inteligjente pa Fjalëkalim me Një Përdorim
 
SMART BANKING JU KURSEN KOHË DHE PARA!
Për të shmangur radhën në degë, për të kursyer kohë dhe para ju sugjerojmë të përdorni kanalet tona digjitale Smart Banking.
ME BKT SMART NË DORËN TUAJ JU JENI NË DUAR TË SIGURTA!
Kryeni pothuajse çdo Transaksion Bankar FALAS.
FITO NJË IPHONE 12!
Regjistrohu dhe kryej transaksione në BKT Smart për t'u bërë pjesë e lojës promocionale!
DËSHIRON TË FITOSH BONUS ÇDO MUAJ NË KARTË KREDITI?

Bëhu pjesë e paketës ‘Salary pack” dhe përfito 4 herë bonus çdo muaj!

01
Smart Invest
02
DEPOZITA NË VALUTË
03
BKT SMART IOS
04
SMART BANKING
05
BKT SMART
06
iPhone 12
07
Salary Pack
Shuma
0.0
SHUMA
PERIUDHA
Muaj
KËSTI
KËSTI MUJOR
0
PAGESA TOTALE
0
INTERESI (%)
0
INTERESI (%)
0
PERIUDHA (Muaj)
0
SHUMA
PERIUDHA
Dite
NORMA E INTERESIT (%)
0
SHUMA TOTALE
0
!
01
auto loan offers
Rimbush celularin tënd ALBtelecom
Fito 2 GB internet dhuratë
Duke rimbushur numrin tend ALBtelecom nëpërmjet kanaleve tona:
  • ATM
  • BKT Smart
  • E-banking
Bëhesh fitues i 2 GB Internet dhuratë të vlefshme për 30 ditë.
02
auto loan offers
Regjistrohu ne BKT Smart
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas

Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet falas me të cilat mund të lundroni aplikacionin tuaj më të ri.