Pronat Tona

Kërko Prona

Për Informacione në lidhje me pronat në shitje të bankës mund të na kontaktoni në numrat e (tel, WhatsApp, Viber) +355674041271/ +355674041270 ose mund të paraqiteni në degën më të afërt të BKT-së

Kliko këtu për të parë listë e plotë të pronave në shitje të Bankës

Kliko Këtu për të shkarkuar formularin e kërkesës për blerje prone
*Formularin e plotësuar dërgojeni me email ose me postë pranë degëve tona ose pranë zyrave qëndrore të BKT-së.
Apartament 1+1

856,800 Lekë

Apartament 1+1

Lagja “Nr 3”, Cërrik

SHIH DETAJET
Njësi

3,248,482.00 Lekë

Njësi

Mëzez, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

9,464,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Drizë, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

5,040,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Nevicisht, Korcë

SHIH DETAJET
Tokë Arë

4,596,480 Lekë

Tokë Arë

Nikël, Fushë Krujë

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

1. 5,011,272 Lekë, 2. 1,258,488 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Zezë, Krujë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

1,764,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Memaliaj, Tepelenë

SHIH DETAJET
Apartament

1,502,626.60 Lekë

Apartament

Rruga “B. Hebovija”, Shkodër

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

2,170,728 Lekë

Truall + Ndërtesë

Zona e Viroit, Gjirokastër

SHIH DETAJET
Apartament

2,191,064.40 Lekë

Apartament

Lagja “Kastriot”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

2,016,000 Lekë

Apartament

Lagja “Beslidhja”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

20,126,106 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Çlirimi”, Rruga “Antipatrea”, Berat

SHIH DETAJET
Apartament

1,103,912 Lekë

Apartament

Lagja “28 Nëntori”, Elbasan

SHIH DETAJET
Apartament

2,105,460 Lekë

Apartament

Rruga “Aleksandër Goga”, Durrës

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

69,906,464 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Drita”, Burrel

SHIH DETAJET
Pemëtore + Truall & Ndërtesë

1,411,200 Lekë

Pemëtore + Truall & Ndërtesë

Barbullush, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

1,651,267 Lekë

Apartament

Lagja “Beslidhja”, Lezhë

SHIH DETAJET
Apartament

3,087,869 Lekë

Apartament

Lagja “Beslidhja”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

834,960 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Kryengritja”, Fier

SHIH DETAJET
Njësi

5,000,000 Leke

Njësi

Lagja “Tafil Skëndo”, Kuçovë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

23,000,000 Leke

Truall + Ndërtesë

Poshnje, Berat

SHIH DETAJET
Tokë Arë

784,000 Lekë

Tokë Arë

Rranxa, Shkodër

SHIH DETAJET
Njësi

41,328 Euro

Njësi

Paskuqan, Tiranë

SHIH DETAJET
Apartament

3,000,000 Leke

Apartament

Rruga “Demokracia”, Vlorë

SHIH DETAJET
Toke Are

1,058,900 Lekë

Toke Are

Xhafzotaj, Durrës

SHIH DETAJET
Toke Are

4,900,000 Lekë

Toke Are

Xhafzotaj, Durrës

SHIH DETAJET
Apartament

958,662.40 Lekë

Apartament

“Lagja Nr.1”, Kukës

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

2,560,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

L. "PerlatRexhepi", Shkodër

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

670,320 Lekë

Truall dhe Ndertese

Memaliaj, Tepelenë

SHIH DETAJET
Njësi

3,100,000 Lekë

Njësi

Rruga “Janaq Kumi”, Sarandë

SHIH DETAJET
Apartament

2,105,510 Lekë

Apartament

Rrëshen, Mirditë

SHIH DETAJET
Apartament

2,856,000 Lekë

Apartament

Lagjia “Vasil Shanto” Shkodër

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

3,276,000 Leke

Truall dhe Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

93,844,80 Euro

Toke Are

Mbrostar Ura, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

94,248 Euro

Truall dhe Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Truall

151,750.40 Euro

Truall

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Tokë Arë

5,317,728 Lekë

Tokë Arë

Markatomaj, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

1,033,405 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Markatomaj, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë

13,199,594 Lekë

Tokë Arë

Tale 2, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

2,772,000 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Tale 2, Lezhë

SHIH DETAJET
Njësi

1,958,181 Lekë

Njësi

Rruga “29 Nëntori”, Fier

SHIH DETAJET
Njësi

3,132,864 Lekë

Njësi

Rruga “29 Nëntori”, Fier

SHIH DETAJET
Njësi

2,575,440 Lekë

Njësi

Rruga “29 Nëntori”, Fier

SHIH DETAJET
Garazh

1,562,400 Lekë

Garazh

Linzë, Tiranë

SHIH DETAJET
Njësi

1,965,600 Lekë

Njësi

Linzë, Tiranë

SHIH DETAJET
2 Njësi

1,738,800 Lekë

2 Njësi

Linzë, Tiranë

SHIH DETAJET
Apartament

1,290,240 Lekë

Apartament

Rruga “Vebi Dibra”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

5,120,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Lukucesme”, Shkodër

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

1,965,600 Lekë

Truall + Ndërtesë

Dervican, Gjirokastër

SHIH DETAJET
Apartament

3,175,200 Lekë

Apartament

Linzë, Tiranë

SHIH DETAJET
Apartament

1,814,400 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

1,310,400 Lekë

Apartament

Rruga “Gjovalin Gjadri”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

3,124,800 Lekë

Apartament

Rruga “Pazarit”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

560,000 Lekë

Apartament

Rruga “9 Tetori”, Delvinë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

1,391,096 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Nr 5”, Laç

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë 2 Katëshe

15,593 Euro

Truall + Ndërtesë 2 Katëshe

Lagja “Varosh”, Gjirokastër

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

8,169,840 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Rrajcë, Librazhd

SHIH DETAJET
Ndërtesë 2 katëshe

5,600,000 Lekë

Ndërtesë 2 katëshe

Lagja “Kushtrimi”, Vlorë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

3,520,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Kodër-Kamëz, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

4,591,692 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Nr 3”, Rruga “Kole Heqimi”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

1,128,960 Lekë

Apartament

Rruga “Londër”, Kamëz, Tiranë

SHIH DETAJET
Apartament

1,713,600 Lekë

Apartament

Rruga “Revolucioni Antikomunist Hungarez”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

2,872,800 Lekë

Apartament

Rruga “Myslym Keta”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

5,040,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagjia “Beselidhja”, Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

2,085,350 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Garunjas, Lushnje

SHIH DETAJET
Toke Are

880,600 Lekë

Toke Are

Golem, Kavaje

SHIH DETAJET
Apartament

1,537,200 Lekë

Apartament

Rruga “Vehbi Dibra”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese & Toke Are

10,000 Euro

Truall & Ndertese & Toke Are

Grude e Re, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

6,552,000 Lekë

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Hasan, Kruje

SHIH DETAJET
Ndertese

1,960,000 Lekë

Ndertese

Lagjja “Xhami”, Peqin

SHIH DETAJET
Toke are

1,792,000 Lekë

Toke are

Bogiq, Palvar, Malesi e Madhe, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

4,782,400 Lekë

Apartament

Lagjia Beslidhja, Lezhe

SHIH DETAJET
Terminal Depozitash Karburanti

868,000,000 Lekë

Terminal Depozitash Karburanti

Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
1 Apartament

4,500,000 Lekë

1 Apartament

Rruga “Gjergj Arianiti”, Sarande

SHIH DETAJET
Apartament

1,701,882 Lekë

Apartament

Lagja “Nr.6”, Kukës

SHIH DETAJET
Apartament

2,116,800 Lekë

Apartament

Lagjia koder Mulliri, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

1,280,000 Lekë

Truall & Ndertese + Pemtore

Bleran, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

30,000 Euro

Toke Are

Qereke, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

135,000 Euro

Toke Are

Qerekë, Krujë

SHIH DETAJET
Apartament

1,115,673 Lekë4

Apartament

Shkallnur, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are

2,667,246 Lekë

Toke Are

Mbrostar-Ura, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

13,328 Euro

Apartament

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Njesi

1,803,200 Lekë

Njesi

Rruga Tom Kola, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

1,846,320 Lekë

Njesi

Rruga Tom Kola, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

7,840,000 Lekë

Njesi

Lagjia Qemal Stafa, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

1,400,000 Lekë

Apartament

Lagjia “Salo Halili”, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

21,204,408 Lekë

Njesi

Rruga “Bajram Curri”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

3,920,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 3, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr.1, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

3,472,000 Lekë

Apartament

Pazari I Vjeter, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

504,000 Lekë66

Toke Are

Rranxa, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

1,176,000 Lekë

Toke Are

Rranxa, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

2,744,000 Lekë

Njesi

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

4,289,040 Lekë

Njesi

Lagja “Shen Koll”Elbasan

SHIH DETAJET
Apartament

2,800,000 Lekë

Apartament

Lagja Beslidhja, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,008,000 Lekë

Apartament

Lagjia Zef Hoti, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke Are

2,352,000 Lekë

Toke Are

Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi

25,368 Euro

Njesi

Lagja “28 Nentori”, Vlore

SHIH DETAJET
Njesi

2,429,557 Lekë

Njesi

Rruga “Margarita Tutulani”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

8,780,800 Lekë

Truall & ndertese

Lagjia Nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Ndertese

5,342,400 Lekë

Toke are, Truall dhe Ndertese

Bardhaj, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Lagjja “Pazar”, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Are

25,000,000

Are

Tufine, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

11,981 Euro

Truall + Ndertese

Kavaje

SHIH DETAJET
Apartament

1,406,160 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

42,000,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Ishull-Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

3,035,648 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

535,560 Lekë

Apartament

Lagjja “Skenderbeg”, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi Sherbimi

14,908 Euro

Njesi Sherbimi

Rr. “Ndre Mjeda”, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are

20,000,000 Lekë

Toke Are

Marqinet, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi Biznesi

4,513,600 Lekë

Njesi Biznesi

Lagja “Pavaresia”, Vlore

SHIH DETAJET
Njesi

20,160 Euro

Njesi

Lagjja “Nr. 4”, Sarande

SHIH DETAJET
Truall

952,000 Lekë

Truall

Lagjja “Liri Gero”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

1,473,920 Lekë

Apartament

Lagja Nr.2 KUKES

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

196,000 Euro

Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjia Nr. 3, Lac

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,548,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Guerrile, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke are

21,760 Euro

Toke are

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

144,000 Euro

Truall dhe Ndertese

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

1,960,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Xh. Nepravishta”, Lushnje

SHIH DETAJET
Apartament

3,010,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Deshmoret”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

2,289,280 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

2,688,000 Lekë

Njesi

Rruga “Aleksander Mertineli”, Lanabregas, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

1,831,424 Lekë

Apartament

Lagjia Gurra, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,446,002 Lekë

Apartament

Rrogozhine

SHIH DETAJET
Apartament

2,184,000 Lekë

Apartament

Koplik, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

3,251,248 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Luz, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

1,120,000 Lekë

Apartament

Lagjia: “Nazmi Rushiti”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

12,465,600 Lekë

Truall dhe ndertese

Baldresh, Elbasan

SHIH DETAJET
2 Apartamente

1 - 3,512,320 Lekë, 2 – 2,195,200 Lekë

2 Apartamente

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

11,480,000 Lekë

Njesi

“Frosina Plaku”, Tirane

SHIH DETAJET
Are + Truall + Ndertese

15,472,800 Lekë

Are + Truall + Ndertese

Perparim, Peqin

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

1,400,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Vidhas, Elbasan

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

2,242,380 Lekë

Truall dhe Ndertese

Domje, Tirane

SHIH DETAJET
Toke are

1,120,000 Lekë

Toke are

Gryke Lumi, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall

525,280 Lekë

Truall

Gryke Lumi, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,528,800 Lekë

Apartament

Rruga “Aleksandër Goga”, Durrës.

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

7,680,000 Lekë

Truall + Ndertese

Krongj, Delvine

SHIH DETAJET
Pemtore

492,800 Lekë

Pemtore

Derven, Kruje

SHIH DETAJET
Vreshte

616,000 Lekë

Vreshte

Derven, Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

112,000 Lekë

Truall + Ndertese

Myc-Manez, Kukes

SHIH DETAJET
Njesi + Truall

1,568,000 Lekë

Njesi + Truall

Ballaban, Permet

SHIH DETAJET
Njesi

6,810,720 Lekë

Njesi

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

7,604,800 Lekë

Njesi

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

1,512,000 Lekë

Apartament

Lagjia Re, Bulqize

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall & Ndertese

1,960,000 Lekë

Toke Are, Truall & Ndertese

Peshqesh, Mirdite

SHIH DETAJET
Toke Are

1,440,640 Lekë

Toke Are

Stajke, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

5,376,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

2,736,000 Lekë

Toke Are

Lac

SHIH DETAJET
Apartament

1,510,000 Lekë

Apartament

Vore, Tirane

SHIH DETAJET
Toke are

23,040 Euro

Toke are

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,856,000 Lekë

Truall & Ndertese

Cekreze, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

1,510,400 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Shen Koll, Miredite

SHIH DETAJET
Toke dhe Ndertese

51,008 Euro

Toke dhe Ndertese

Lagja Nazmi Rushiti, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

902,400 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Ndertese

3,212,800 Lekë

Toke are, Truall dhe Ndertese

Karbunare, Lushnje

SHIH DETAJET
Bodrum

14,945,266 Lekë

Bodrum

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi

2,950,253 Lekë

Njesi

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

1,820,800 Lekë

Apartament

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

1,528,640 Lekë

Toke Are

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

3,136,000 Lekë

Apartament

Lagjia nr 4 , Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

23,872 Euro

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

11,520,000 Lekë

Truall & Ndertese

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

3,852,800 Lekë

Truall & ndertese

Lagjia nr. 2, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

5,760,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

9,600,000 Lekë

Toke Are

Picalle, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe 2 Njesi

320,000 Euro

Truall dhe 2 Njesi

Lagja “Kushtrimi”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall

96,000 Euro

Truall

Lagja “Hajro Cakerri”, Vlore

SHIH DETAJET
Apartament

1,280,000 Lekë

Apartament

Lagjia “Partizani”, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

19,200,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagjja “Shen Kolli”, Elbasan

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

5,760,000 Lekë

Truall + Ndertese

Mat, Burrel

SHIH DETAJET
Truall

1,836,800 Lekë

Truall

Lagjja “11 Janari”, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

896,000 Lekë

Truall + Ndertese

Erind, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

5,248,000 Lekë

Truall & Ndertese

Rruga Perlat Rexhepi, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

3,548,000 Lekë

Truall + Ndertese

Memaliaj, Tepelene

SHIH DETAJET
Apartament

640,000 Lekë

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,048,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Selite, Lac

SHIH DETAJET
2 Njesi

1. 105,600 Euro 2. 30,048 Euro

2 Njesi

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
Bodrum

161,536 Euro

Bodrum

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
3 Toke are

1. 128.000 Euro, 2. 147.200 Euro, 3. 32,000 Euro

3 Toke are

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

5,120,000 Lekë

Truall & Ndertese

Rruga Lin Delia, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

760,960 Lekë

Toke Are

Vashtemi, Korce

SHIH DETAJET
Toke Are

17,920,000 Lekë

Toke Are

Kashar, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

950,400 Lekë

Truall + Ndertese

Spiten, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

237,600 Lekë

Truall dhe Ndertese

Spiten, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,088,000 Lekë

Apartament

Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Pyje

34,643,200 Lekë

Pyje

Yrshek, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

3,600,000 Lekë

Truall + Ndertese

Tarazh, Mirdite

SHIH DETAJET
Njesi

8,960,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

6,272,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

12,160,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

30,080,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Bodrum

9,920,000 Lekë

Bodrum

Lagjja “Konferenca e Pezes”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

5,312,000 Lekë

Apartament

Lagja “Konferenca e Pezes”, Fier

SHIH DETAJET
Ndertese

Ndertese

Lagjja “Punetori”, Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte

3,960,000 Lekë

Ullishte

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

256,000 Euro

Truall + Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Njesi + Verande

Njesi + Verande

Lagja “Mustafa Metohiti”, Tepelene

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

4,084,320 Lekë

Truall + Ndertese

“Thanas Mertiri” Korce

SHIH DETAJET
Apartament

2,600,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Deshmoret e Kombit”, Berat

SHIH DETAJET
2 Ullishte

1 - 25,600,000 Lekë, 2 – 14,080,000 Lekë

2 Ullishte

Marikaj, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

1,420,000 Lekë

Truall dhe ndertese

“Laknas”, mbrapa QTU, Tirane

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

1,584,000 Lekë

Ullishte + Truall + Ndertese

Zalle, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,341,440 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Qereke, Kruje

SHIH DETAJET
3 Njësi & 3 Bodrume

1,050,000 Euro

3 Njësi & 3 Bodrume

Rruga "Xhorxhi Martini", Tiranë

SHIH DETAJET
3 Ndertesa

7,873,552 Lekë

3 Ndertesa

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

17,740,800 Lekë

Toke Are

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

1,280,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagja “1 Maji”, Vlore

SHIH DETAJET
Apartament

3,200,000 Lekë

Apartament

Rruga “Llambi Bonata”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

2,240,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagja Tregu, Peshkopi

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë 2 kate

50,134 Euro

Truall + Ndërtesë 2 kate

Lagja “Nr.3”, Kavajë

SHIH DETAJET
Toke Are

3,840,000 Lekë

Toke Are

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

5,458,963 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,148,000 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Toke Are

1,728,000 Lekë

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall

1,408,000 Lekë

Truall

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

7,040,000 Lekë

Truall + Ndertese

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

780,800 Lekë

Toke Are

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

3,528,000 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Ishull Shëngjin, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

504,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

4,435,200 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,688,000 Lekë

Truall & Ndertese

Trush, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

1,600,000 Lekë

Toke Are

Katund i Ri, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

1,088,000 Lekë

Truall + Ndertese

Vlore

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

19,200,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Vlore

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,304,800 Lekë

Truall + Ndertese

Koder-Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

5,120,000 Lekë

Truall + Ndertese

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

5,040,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Ndertese

6,500,000 Lekë

Ndertese

Lagjja “14 Nentori”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

31,200 Euro

Apartament

Lagjja “Nr. 1”, Durres

SHIH DETAJET
Njesi Sherbimi

60,800 Euro

Njesi Sherbimi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
2 Njesi Sherbimi

1 - 76,800 Euro, 2 - 76,800 Euro

2 Njesi Sherbimi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
Apartmanet

2,560,000 Lekë

Apartmanet

Lagjia Guerrile, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

7,600,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

2,812,000 Lekë dhe 4,896,000 Lekë

Ullishte + Truall + Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,250,000 Lekë

Apartament

Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

12,800,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Puke

SHIH DETAJET
Toke Are

2,048,000 Lekë

Toke Are

Komac, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

4,480,000 Lekë

Truall & Ndertese

Rruga Mujo Ulqinaku, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

720,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

648,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

4,608,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

1,944,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

1,785,600 Lekë

Ullishte + Truall + Ndertese

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

2,808,000 Lekë

Toke Are

Fushe Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,736,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke Are

3,328,000 Lekë

Toke Are

Shtoj i Ri, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

5,312,000 Lekë

Toke Are

Vadardhe, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

21,440,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Clirim, Delvine

SHIH DETAJET
Pemetore

561,600 Lekë

Pemetore

Mamurras, Kurbin

SHIH DETAJET
Apartament

3,900,000 Lekë

Apartament

Linze, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

5,760,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Dajc, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

3,240,000 Leke

Truall & ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
3 Ndertesa

21,680,000 Leke

3 Ndertesa

Shkoder

SHIH DETAJET
2 Njesi

26,000,000 Lekë

2 Njesi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

2,040,000 Leke

Toke Are, Truall dhe Ndertese

“Mal-Bardh”, Kurbin

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,160,000 Lekë

Truall + Ndertese

“Stacioni Xhafzotaj”, Durres

SHIH DETAJET
Apartmanet

1,334,000 Lekë

Apartmanet

Vau I Dejes, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

1,309,000 Lekë

Apartament

Lagjja “8 Shkurti”, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

1- 4,737,600 Lekë, 2 – 1,641,600 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,380,800 Leke

Truall & Ndertese

Lagjia nr.5, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

5,724,000 Lekë

Truall + Ndertese

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

2,192,400 Lekë

Toke Are

Halil, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

1,864,800 Lekë

Toke Are

Arrameras, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

3,662,840 Lekë

Apartament

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
3 Njesi

3,304,560 Lekë; 3,136,000 Lekë ; 1,097,600 Lekë

3 Njesi

Lagja “Nr 2”, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

10,240,000 Lekë

Njesi

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Gorre, Lushnje

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

3,600,000 Lekë

Truall & ndertese

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

5,961,600 Leke

Toke Are

“Afrim i Ri”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

4,910,400 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

96,064 Euro

Truall dhe Ndertese

Tufine, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are

24,192 Euro

Toke Are

Tufine, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

6,840,000 Lekë

Truall & Ndertese

Gocaj, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

65,016,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Ishull-Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,536,000 Lekë

Apartament

Lagjia 3 Herojt, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartmanet

2,240,000 Lekë

Apartmanet

Lagjia Tepe, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

1,360,000 Lekë

Apartament

Lagja Vehbi Dibra, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are

1,028,000 Leke

Toke Are

Mjede, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

3,600,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia nr.4, Lac

SHIH DETAJET
Apartament

3,280,000 Lekë

Apartament

Lagja “Kastrioti” Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

8,208,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,000,000 Lekë

Truall + Ndertese

Herraj/ Zallher, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

2,690,000 Lekë

Apartament

Rruga “Llambi Bonata”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

2,240,000 Lekë

Apartament

Rruga “Haki Stermilli”, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are

4,590,208 Lekë

Toke Are

Luz i Vogel, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,142,000 Lekë

Truall + Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

1,689,600 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Nderfushaz, Miredite

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

3,240,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Toke are

331,200 Lekë

Toke are

Halil, Kruje

SHIH DETAJET
2 Toke are

1- 4,968,000 Lekë, 2- 1,140,000 Lekë

2 Toke are

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke are

10,180,000 Lekë

Toke are

Hasan, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

7,600,000 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall

1,344,000 Lekë

Truall

Lagjia “Ndoc Mazi”, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

1,792,000 Lekë

Truall & Ndertese + Pemtore

Vau i Dejes, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,944,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 4, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

3,100,000 Lekë

Apartament

‘Rruga Ali Baushi’ Tirane

SHIH DETAJET
Pemtore + Truall + Ndërtesë

3,600,000 Lekë

Pemtore + Truall + Ndërtesë

Bubq, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

7,600,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Barbelloje, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

864,000, Lekë

Apartament

Rubik, Mirdite

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

4,928,000 Lekë

Truall & Ndertese

Fushe Lumth, Miredite

SHIH DETAJET
Apartament

4,600,000 Lekë

Apartament

Rruga “Deshmoret”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

4,000,000 Lekë

Apartament

Rruga “Irfan Tomini”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

217,126 Euro

Truall dhe ndertese

Metalurgjik, Elbasan

SHIH DETAJET
4 Toke are

1- 107,520 Euro, 2- 34,176 Euro, 3- 115,200 Euro, 4- 181,632 Euro

4 Toke are

Spitalle, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

2,520,000 Lekë

Apartament

Berat

SHIH DETAJET
Apartament

2,520,000 Lekë

Apartament

Rruga “A. Goga”, Durres

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Njesi

97,173,120 Lekë

Toke are, Truall dhe Njesi

Dukas, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

35,930,240 Lekë

Truall dhe Ndertese

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

4,316,948 Lekë

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Varibop, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

3,096,000 Lekë

Toke Are

Koder-Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,080,000 Leke

Truall & Ndertese

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,880,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Vojo Kushi, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,008,800 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Gurez, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall, Ndertese

173,720.63 Euro

Toke Are, Truall, Ndertese

Aksi Rrugor Rrogozhine-Kavaje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

4,500,000 Lekë

Truall + Ndertese

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,880,000 Leke

Toke Are + Truall & Ndertese

Lagjia Demokracia, Mahmurras

SHIH DETAJET
Apartament

1,872,000 Lekë

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

3,071,000 Lekë

Truall + Ndertese

Lagjja “Gllavenice”, Ballsh

SHIH DETAJET
Toke dhe Ndertese

3,500,000 Leke

Toke dhe Ndertese

Tomin, Peshkopi

SHIH DETAJET
Njesi

41,747 Euro

Njesi

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,584,000 Leke

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 1, Lac

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese + Pemtore

2,880,000 Leke

Truall dhe Ndertese + Pemtore

Hot, Malsi e Madhe, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

5,299,200 Leke

Toke Are

Ishull Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Toke Are

5,760,000 Leke

Truall & Ndertese + Toke Are

Guci e Re, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,550,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Naim Gjylbegu, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

6,048,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,304,000 Lekë

Apartament

Lagja “Gurra”, Lezhë

SHIH DETAJET
Njesi

1,930,000 Lekë

Njesi

Rruga “Margarita Tutulani”, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

6,400,000 Lekë

Truall dhe ndertese

Kurjan, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

4,172,800 Lekë

Truall dhe ndertese

Lagja “15 Tetori”, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

3,976,000 Lekë

Truall dhe ndertese

Lagja “15 Tetori”, Fier

SHIH DETAJET
1. Toke Ullishte + Ndertese

1. 1,080,000 Lekë, 2. 2,450,000 Lekë

1. Toke Ullishte + Ndertese

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

6,551,010 Lekë

Truall dhe ndertese

Lagja Nr.1, Krujë

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,656,000 Lekë

Truall & Ndertese

Shperdhet, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

30,000,000 Leke

Toke Are

Drac, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

1,472,000 Leke

Apartament

Salo Halili, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

3,731,200 Lekë

Njesi

Lushnje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

7,680,000 Leke

Truall dhe Ndertese

Lagjja “Pllake”, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjia Gurra, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

6,592,000 Leke

Truall + Ndertese

Marikaj, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

1,607,040 Leke

Apartament

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

9,360,000 Leke

Toke Are

Koder-Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

1,279,840 Lekë

Toke Are

Kuman, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

13,413,600 Lekë4

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Manati, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
1-Toke Are

1-Toke Are

Borizan, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,700,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

3,240,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

3,520,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

912,000 Lekë

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

3,460,880 Lekë

Toke Are

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,755,600 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

9,472,000 Lekë

Njesi

Kryemedhenj - Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

4,033,800 Lekë

Toke Are

Fush-Mamurras, Kurbin

SHIH DETAJET
Apartament

4,080,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skenderbej, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

4,760,000 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

“Tragjas”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall

1,140,000 Lekë

Truall

Korce

SHIH DETAJET
Pemtore

5,401,468.80 Lekë

Pemtore

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,560,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

5,480,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Uznovë, Berat

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,448,000 Lekë

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

1,965,600 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

14,400,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Kukes

SHIH DETAJET
Apartament

2,280,000 Lekë

Apartament

Lagjia Varosh (Gurra), Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are

1,140,000 Lekë

Toke Are

Barbelloje, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

4,631,040 Lekë

Truall dhe Ndertese

Milot, Kurbin

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

2,016,000 Lekë

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

6,600,000 Lekë

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

780,000 Lekë

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

640,000 Lekë

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,548,128 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

1,900,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagjja Nr. 3, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,092,000 Lekë

Apartament

Ishull Lezhe

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

3,304,535 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Gjorm, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

7,403,400 Lekë

Njesi

Kryemedhenj, Kavaja

SHIH DETAJET
Toke Are

1,680,000 Lekë

Toke Are

Shirq, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

3,957,426 Leke

Truall dhe Ndertese

Lagja “Tale”, Fushë Krujë

SHIH DETAJET
Apartament

1,600,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Nr. 5”, Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Mborje, Korce

SHIH DETAJET
Truall

1,960,000 Lekë

Truall

Mborje, Korce

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

25,020,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Karbunare e Poshtme, Lushnje

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

5,540,000 Lekë

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Ivanaj, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Apartament

2,288,000 Lekë

Apartament

Lagja “Koco Kazanxhi”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rr. “Aleksander Goga”, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

2,460,000 Leke

Toka Are

Erzen, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

3,017,600 Lekë

Toka Are

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

1,890,400 Lekë

Toka Are

Erzen, Durres

SHIH DETAJET
Pemishte, Truall dhe Ndertese

2,531,200 Lekë

Pemishte, Truall dhe Ndertese

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

3,296,000

Truall dhe Ndertese

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET