Fushatat

Depozita Fëmija Im
Me rastin e festës së 1 Qershorit, BKT dhuron bonus për “Depozitën Fëmija Im”
Skano dhe paguaj me SmartPay në Ulliri dhe fito 500 lekë CASHBACK!
SmartPay në POS është mënyra më e thjeshtë e pagesës, direkt nëpërmjet kamerës së smartphonit tënd!
Depozita Fëmija Im
Me rastin e festës së 1 Qershorit, BKT dhuron bonus për “Depozitën Fëmija Im”...
Skano dhe paguaj me SmartPay në Ulliri dhe fito 500 lekë CASHBACK!
SmartPay në POS është mënyra më e thjeshtë e pagesës, direkt nëpërmjet kamerës së smartphonit tënd! ...
Shijo një kafe & briosh me SmartPay në Mon Cherie
​Dëshiron të shijosh një kafe dhe një briosh free në Mon Cheri? Mjafton të paguash me SmartPay në POS-in e Mon Cheri!...
Fito 1,000 lekë CASHBACK me kartën e debitit BanKomaT!
CASHBACK-u është i yti! Mjafton që deri më 12 Qershor 2023 të kryesh 10 veprime me kartën tënde të debitit BanKomaT!...
1.000 Lekë eXtra Bonus me Kartat e Kreditit Prima
Më tepër eXtra Bonus për blerjet e kryera me kartat e kreditit BKT Prima! ...
OPA SmartPay
Pagesat nëpërmjet telefonit tënd bëhen më të thjeshta me SmartPay në POS! ...
Ndaj pushimet me këste
Karta e kreditit BKT Prima i bën pushimet e tua shumë herë më të lehta duke i ndarë në këste!...
BliOne Cashback
Kartat e debitit ® BanKomaT dhe kartat e kreditit Prima janë gjithmonë pranë teje për të të shpërblyer me CASHBACK!...
QR Spar
Blerjet në Spar bëhen më të thjeshta se kurrë. Tani ti mund të paguash në POS direkt nga telefoni yt nëpërmjet SmartPay! ...
Oferta BanKomaT
CASHBACK-u është i yti! Mjafton që deri më 31 mars të kryeni 4 veprime me kartën tënde të debitit BanKomaT në tregtarët e pajisur me POS të BKT!...
8 Mars BKT Prima
Këtë 8 mars përdor kartën tënde BKT Prima në të gjithë restorantet që kanë një BKT POS dhe të shpërblejmë...
Oferta Prima Kartë
Apliko nga data 6-9 mars 2023 për një kartë krediti Prima...
Deri në 18 këste me 0% interes në Neptun!
​Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve Neptun dhe ndani blerjet nga 2-18 këste me 0% interes!...
Oferta Shën Valentin
​Thuaj ‘’të dua’’ me kartat BKT ...
Ofertë ‘’cashback’’ me kartat e kreditit Prima
​Nëse ende nuk e ke kartën e kreditit BKT Prima, apliko dhe përfito 500 lekë CASHBACK! ...
Oferta Spar Extra
Kartat PRIMA ju dhurojnë eXtra BONUS për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprime në POS-et e BKT në SPAR, secila nga 5,000 lekë ose ...
Oferta Iluminapharma
Rrjeti farmaceutik Iluminapharma, në bashkëpunim me BKT, i ofron të gjithë përdoruesve të kartava të debitit apo kreditit BKT një ekstra zbritje 5% pë...
Oferta Spar
Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! ...
Oferta festive me kartat
Përdori ato pranë tregtarëve tanë partnerë nga data 1 deri më 31 dhjetor dhe përfito:...
Black Friday
Kartat e BKT vijnë me CASHBACK përgjatë periudhës së “Black Friday”!...
Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Smart Deposit
Krijo depozitën tënde në kanalet tona online dhe përfito nga normat preferenciale të interesit....
Oferta llogari kursimi
​Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kursimeve e cila është në datë 31 tetor dhe me synim ndërgjegjësimin dhe edukimin për rëndësinë e kursimeve, BKT...
Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Back to School vjen me CASHBACK me kartat BanKomaT mastercard®!
Mjafton të kryeni 3 veprime, secila në vlerën 5,000 lekë ose më shumë dhe ju bëheni fitues të CASHBACK-ut prej 2,000 lekë!...
Back to School vjen me CASHBACK me kartat BanKomaT Visa!
Mjafton të kryeni 3 veprime, secila në vlerën 5,000 lekë ose më shumë dhe ju bëheni fitues të CASHBACK-ut prej 2,000 lekë!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
1000 lekë CASHBACK me BanKomaT mastercard®!
Me kartat e debitit BKT BanKomaT mastercard® ju fitoni CASHBACK!...
1000 lekë CASHBACK me BanKomaT Visa!
Me kartat e debitit BKT BanKomaT Visa ju fitoni CASHBACK!...
Fushata e Qershorit - Depozita Fëmija Im
Me rastin e festës së 1 Qershorit, BKT dhuron një shumë prej 500 LEK /5 EUR në “Depozitën Fëmija Im”:...
Fito 10% CASHBACK me BKT Prima mastercard® gjatë UNUM Festival!
Festo, paguaj dhe fito CASHBACK me BKT Prima mastercard®! ...
Paguaj me Prima ne Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima ne OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...
Fito 3,000 lekë Cashback duke paguar me kartat Visa në Supermarket!
Kartat Visa Prima dhe BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju ofruar CASHBACK!...
1% eXtra Bonus në SportVision dhe SportVision OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Vision dhe Spor tVision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Sport Reality!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Reality dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
1% eXtra Bonus në Nike dhe Nike OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Nike dhe Nike Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Buzz!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Buzz dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
Depozitoni në Smart BanKomaT dhe përfitoni Cashback!
A keni depozituar së fundmi në Smart BanKomaT e BKT-së? Nëse jo, atëherë depozitoni sërish në Smart BanKomaT dhe ne ju dhurojmë deri në 500 Lekë Cashb...
OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
Financim 100% i vlerës së shtëpisë duke filluar nga norma interesit 1 % në monedhën Euro....
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjithë kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...
Paguaj me Prima dhe fito eXtra Bonus!
Kartat e kreditit BKT Prima janë gjithmonë pranë jush duke ju dhuruar eXtra Bonus në blerjet tuaja....
Po kërkoni ofertën më të mirë për kredi pa kolateral?
BKT ofron Super Kredi deri në 2,000,000 Lekë me normë interesi që fillon nga 2.7%! ...
Festo Shën Valentinin me eXtra Bonus!
Me kartat e kreditit BKT Prima gjatë periudhës së Shën Valentinit mund të fitoni 3,000 lekë eXtra Bonus! ...
Fito 3,000 lekë CASHBACK në Megatek!
Kartat e BKT ju japin CASHBACK në blerjet e kryera në Megatek!...
Festo me kartat e BKT dhe fito cashback!
Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni gjatë periudhës së festave të fundvitit!...
Business Lounge në Aeroportin e Tiranës
Mbajtësit e kartës së kreditit Gold MasterCard® dhe kartës së kreditit Gold Visa të BKT mund të përdorin pa pagesë, Sallën e Biznesit të Aeroportit Nd...
Online Cashback
Kartat e debitit BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
eXtra Bonus ALBtelecom!
Fito 5% eXtra Bonus në ALBtelecom!...
Paguaj dhe merr shpërblime!
Të çlodhesh është puna më e rëndësishme këtë verë!...
Deri në 24 këste me 0% interes në MEGATEK!
Deri në 24 këste me 0% interes në MEGATEK!...
Ndaj në këste biletën e avionit dhe hotelit!
Kartat e kreditit BKT Prima ndodhen pranë jush edhe gjatë pushimeve! ...
Deri në 8 këste me 0% interes - Fashion Group!
Deri në 8 këste me 0% interes në te gjithe rrjetin e tregtareve Fashion Group!...
Depozita në monedhë të huaj
Paratë tuaja meritojnë më shumë!...
Smart Banking ju kursen kohë dhe para!
Për të shmangur radhën në degë, për të kursyer kohë dhe para ju sugjerojmë të përdorni kanalet tona digjitale Smart Banking....
BanKomaT Online Cashback
Bli ONLINE me Kartën e Debitit BanKomaT dhe përfito CASHBACK!...
SWAROVSKI
Deri në 6 këste me 0% interes në SWAROVSKI!...
Villeroi & Boch
Deri në 6 këste me 0% interes në Villeroy-Boch!...
BluKids
Deri në 6 këste me 0% interes në BLUKIDS!...
Swatch
Deri në 6 këste me 0% interes në SWATCH!...
Supermarket
Kartat e debitit BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për të shmangur përdorimin e CASH-it! ...
OVS
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në OVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! ...
COIN
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në COIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
OVS 6 Keste 0% Interes
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në OVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Coin 6 Keste 0% Interes
Blini me kartat e Kreditit BKT Prima në COIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Perfect Fashion
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve Perfect Fashion dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
Deri në 12 këste me 0% interes në të gjithë elektroshtëpiaket Miele!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë dyqanet e Miele, TEKA dhe VOX Electronics dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
Deri në 12 këste me 0% interes në TOP SHOP!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në TOP SHOP dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
Deri në 12 këste me 0% interes në ROGERS!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në ROGERS dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! ...
Deri ne 6 këste me 0% interes në Gentli Shoes!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Gentli Shoes dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Bli deri në 12 këste në GLOBE!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në GLOBE dhe ndaj blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! Të gjitha kategoritë janë të vlefshme për ndarje në këste!...
Paguaj me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në rrjetin e JYSK dhe ndaji blerjet në 2-24 këste me 0% interes!...
2 GB
Shërbimi i rimbushjes së numrave të operatorit ALBtelecom, mund të performohet në Degën “Internet”, në BKT Smart si dhe në çdo ATM të BKT-së. ...
Bli Online 3 këste me 0% interes
Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et...
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet fala...
Yogurteria
1% eXtra Bonus...
Eco Market
2% eXtra Bonus...
Fitness Forma
2-4 këste me 0% interes...
Hygeia Hospital Tirana
2-6 këste me 0% interes...
MaxOptika
2-6 këste me 0% interes...
Melograno
2% eXtra Bonus...
Optika 1
2-12 këste me 0% interes...
Aquamarine
2-3 këste me 0% interes, 3% eXtra Bonus...
OZONE electronics
2-6 këste me 0% interes...
DeFacto
2-4 këste me 0% interes...
KENWOOD
2-12 këste me 0% interes...
Özdilek
2-3 këste me 0% interes, 2% eXtra Bonus...
Mobileri Tirana
2-12 këste me 0% interes...
Springfield
2-3 këste me 0% interes...
Prenatal
2-3 këste me 0% interes...
Parfois
2-3 këste me 0% interes...
Mango
2-3 këste me 0% interes...
Okaïdi
2-3 këste me 0% interes...
Geox
2-3 këste me 0% interes...
Carpisa
2-3 këste me 0% interes...
Golden Point
2-3 këste me 0% interes...
Flo
2-6 këste me 0% interes...
Penti
2-6 këste me 0% interes...
Elle
2-6 këste me 0% interes...
LTB
2-6 këste me 0% interes...
Body Code
2-12 këste me 0% interes...
KMY
1% eXtra Bonus...
ALBtelecom
2-12 këste me 0% interes...
BERLINTEXX
5% eXtra Bonus...
English Home
2-12 këste me 0% interes, 5% eXtra Bonus...
Repeat Fitness and Wellness Club
2-12 këste me 0% interes...
eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes
Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej ...
Paguaj detyrimin e kartës së kreditit në ATM
Shkurtoni mjaftueshëm kohë dhe shmangni rradhën e gjatë duke paguar kartën në çdo ATM të BKT. Mjafton të futni njerën nga kartat në ATM dhe të ndiqni ...
Paguaj detyrimin e një karte tjetër krediti nga e-banking dhe BKT Smart
Shpejtësi dhe lehtësi në pagesën e një kartë tjetër krediti! Mjafton thjesht të logoheni në e-banking ose BKT Smart. Nën sektorin kartat e kreditit nd...
Marketi im
1% eXtra Bonus...
Komisioni vjetor si Bonus
1,500 ALL Bonus, 3,000 ALL Bonus...
O Bag
1% eXtra Bonus...
Preciosa
1% eXtra Bonus...
InPuglia
10% eXtra Bonus...
Shpresa-al
2-12 dhe 2-3 këste me 0% interes ...
Pink ‘n’ Blue
1% eXtra Bonus...
Elite Sport Club
1% eXtra Bonus...
Santa Margherita
1% eXtra Bonus...
Globe Albania
2-12 këste me 0% interes ...
City - Store
1% eXtra Bonus...
OZON
3% eXtra Bonus...
Flormar and Sinani Cosmetics
1% eXtra Bonus...
Lauma Lingerie
5% eXtra Bonus...
Rivaldi
1% eXtra Bonus...
Merr Taxi
3% eXtra Bonus...
ALBtelecom 4G me 0% interes
BKT NE BASHKËPUNIM ME ALBTELECOM OFRON MUNDËSI FINANCIMI ME KËSTE DHE ME 0% INTERES PËR PAKETAT 4G TË RRJETIT EAGLE MOBILE...
Booking.com
Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me Booking.com vjen me një ofertë fantastike për të gjithë kartëmbajtësit e vet....
Informohu mbi fushatat tona

KËRKESA JUAJ U DËRGUA ME SUKSES!
EKIPI YNË KA MARRË APLIKIMIN TUAJ. DO T’JU KONTAKTOJMË SAPO TË KEMI VLERËSUAR PLOTËSISHT APLIKIMIN TUAJ.