Interesat më të larta për depozitat në çdo monedhë

Ju mund të vazhdoni të flini të qetë, por paratë tuaja JO!

Ndihuni të sigurt dhe projektoni të ardhmen tuaj me depozitat e BKT-së.
Investoni duke përfituar interesat më konkurues në treg për depozitat në çdo monedhë dhe zbuloni gamën e gjerë në llojet e depozitave/kursimeve të ofruara nga BKT!
 
Paratë tuaja nuk duhet të flenë me 0 % interes!
Sa më gjatë të kurseni, aq më shumë përfitoni.

Hapni një depozitë online!
Ju mund të hapni, të mbyllni dhe të informoheni mbi depozitat tuaja edhe nëpërmjet Degës “Internet” apo aplikacionit BKT Smart.
Nëse hapni një depozitë online ju përfitoni interesa më të larta se në degë dhe gjithashtu për depozita të hapura deri më 31 mars 2023, mbi 1,500,000 lekë apo ekuivalenten në monedhë të huaj përfitoni edhe BONUS 1,500 lekë.

Për detajet e interesave për çdo produkt depozite, referojuni tek Buletini i Normave të Interesit.

*Shënim: Klientët që kanë plotësuar kushtet e fushatës ‘Smart Deposit’ deri në datën 31 Janar 2023, do të marrin bonusin e përfituar në fillim të muajit Shkurt 2023. Klientët që do bëhen pjesë e fushatës nga data 1 Shkurt -31 Mars 2023, do të përfitojnë bonusin në përfundim të fushatës (prill 2023).

Fushatat e mëparshme