VESHJE DHE AKSESORE

1% eXtra Bonus në Buzz!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaBuzz dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! Gjithashtu ju mund të paguani duke përdorur pikët e akumuluara eXtra Bonus dhe ti shpenzoni pranë dyqaneve të Buzz. 1 pikë eXtra Bonus = 1 Lekë.

Benefitet e kartës Prima nuk mbarojnë këtu! Ju mund të ndani blerjet tuaja nga 2-6 këste me 0% interes!

Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima në Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima në OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...