VESHJE DHE AKSESORE

eXtra Bonus dhe eXtra këste në OVS!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaOVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! Gjithashtu ju përfitoni 1% të shumës totale si eXtra Bonus nëse paguani me kartat e kreditit BKT Prima!

Pikët e akumuluara në kartën tuaj të kreditit mund të shkarkohen dhe në OVS!

1 pike = 1 lekë

Adresa: Qendra Tregtare Toptani, kati i tretë

Prima, karta e mundësive eXtra!

 

Fushatat e mëparshme

Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima në Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima në OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...