E-COMMERCE

Festo me kartat e BKT dhe fito cashback!

Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni gjatë periudhës së festave të fundvitit! Kryeni transaksione me kartat tuaja të debitit ose të kreditit dhe do të shpërbleheni sipas skemës së mëposhtme:
 
  • 7 transaksione – 1,000 lekë cashback
  • 15 transaksione – 5,000 lekë cashback
  • 30 ose më shumë transaksione - 10,000 lekë cashback
 
Shuma minimale për çdo transaksion është 3,000 lekë
 
Do të konsiderohen të vlefshme në fushatë vetëm veprimet e kryera në POS-et fizik.
Kartat e debitit dhe kartat e kreditit do të jenë pjesëmarrëse. Nëse përmbushini kushtet në dy ose më shumë karta, debiti dhe krediti, ju do t’a përfitoni cashback-un vetëm në njërën kartë, vetëm 1 herë (kartën e kreditit).
Transaksionet do të numërohen me bazë kartëmbajtësi.
Në të njëjtin tregtar, në të njëtën ditë është i vlefshëm vetëm një transaksion.
Veprime e kryera dhe më pas të bëra reverse/canceled do të përjashtohen nga fushata.
 
 
*1-31 Dhjetor 2021
 

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...