E-COMMERCE

1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!

Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë!

  • Mjafton që të aplikoni në degën më të afërt, t’a aktivizoni duke kryer një transaksion deri në datën 16 Prill dhe do të përfitoni 1,000 lekë eXtra Bonus.
  • Në mënyrë që të përfitoni nga fushata, kartëmbajtësi nuk duhet të ketë një kartë ekzistuese krediti.
  • Ekskluzivitet për të marrë pjesë në fushatë janë vetëm kartëmbajtëset femra.
  • Kohëzgjatja e aplikimit është: 7-11 Mars 2022.
Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...