E-COMMERCE

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!

Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!

Mjafton të kryeni 5 veprime online me kartën tuaj të debitit Visa BanKomaT dhe menjëherë pas mbarimit të fushatës ju do të përfitoni 1,000 lekë CASHBACK!
 
  • Shuma minimale për çdo veprim duhet të jetë 3,000 lekë.
  • Në të njëjtin tregtarë, në të njëjtën ditë do të konsiderohet i vlefshëm vetëm 1 veprim!
  • Të vlefshme do të konsiderohen transaksione e kryera ONLINE me kartat e debitit Visa BanKomaT në të gjithë POS-et virtuale.
  • Do të përjashtohen nga fushata transaksionet e kryera dhe me pas të anulluar/reverse, mail order dhe transaksionet e kryera për pagesë reklamash në faqet online.
  • Kartëmbajtësi mund të përfitojë vetëm njëherë, vetëm në një kartë nga fushata!
E vlefshme deri në 30 Shator 2022!

Bëj tëndin CASHBACK-un me BanKomaT!

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...