TË TJERA

Paguaj dhe merr shpërblime!

Të çlodhesh është puna më e rëndësishme këtë verë!

Çdo mbajtës i kartës Mastercard® që bën të paktën 10 ose më shumë blerje në vlerën kumulative minimale prej 20,000.00 LEKË në muaj, me Mastercard-in e tij/saj, behët pjesë e fushatës dhe merr mbrapsht 600.00 LEKË (maksimale për person, për muaj). Fushata promocionale zhvillohet përgjatë 3 periudhave si në vijim:

  • Periudha e parë – nga 01/08/2021 deri më 30/08/2021.
  • Periudha e dytë – nga 01/09/2021 deri më 30/09/2021.
  • Periudha e tretë – nga 01/10/2021 deri më 31/10/2021.

Mbajtësit e kartës që plotësojnë kërkesat e fushatës do të marrin kthim parash.
Transaksionet e kryera Reverse/ Canceled do të përjashtohen.

Lexo Kushtet e plota të fushatës 

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...