TË TJERA

Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!

10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactlessPOS-et e BKT-së do të fitojnë biletë falasUnum festival. (Bileta është e vlefshme për të gjitha ditët e festivalit).
 
  • Do të konsiderohen të vlefshme të gjitha transaksionet e kryera me kartat e debitit BanKomaT dhe kartat e kreditit Prima individuale contactless. Shuma e tyre do të mblidhet në bazë kartëmbajtësi të njëjtë. (Debit + Credit).
  • Në të njëjtën ditë në të njëjtin tregtar do të konsiderohet i vlefshëm vetëm një transaksion contactless.
  • Do të pranohen vetëm transaksionet e kryera me kartat e BKT mastercard®, debiti dhe krediti contactlessPOS e BKT.
  • Minimumi i transaksioneve contactless për të hyrë në fushatë është 20.
  • Një kartëmbajtës mund të fitoj vetëm një biletë për në festival.
Kohëzgjatja e fushatës është: 10 – 17 Maj 2022.
Unum Festival, 1-6 Qershor 2022, Shëngjin Lezhë!


*Pas mbarimit të fushatës do të gjenerohet raporti për fituesit e fushatës me numrin më të lartë të transaksioneve contactless. Nëse do të ketë dy ose më shumë kartëmbajtës me të njëjtin numër transaksionesh do të merret për bazë kartëmbajtësi që ka kryer volumë më të larë transaksionesh.

Fituesit do të kontaktohen nga BKT për të tërhequr biletën pranë drejtorisë qendrore.
 
Festo dhe ti me BanKomaT dhe Prima!

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...