Dërgoni para kudo dhe kryeni transferta ndërkombëtare ndaj partnerëve tuaj nëpër botë brenda 1 dite, sikur të ishin brenda vendit.

Me komisionet më preferenciale, më shpejt dhe më lirë se kurrë më parë.
 
                                                                                                                                              

BKT ofron shërbimin e transfertave në nisje drejt bankave jashtë Shqipërisë nga Dega Internet dhe aplikacioni BKT Smart në cdo valutë të pranuar nga banka:  
EUR, USD, GBP, CHF, CAD, AUD dhe TRY


Transfertat ndërkombëtare nëpërmjet BKT Smart dhe “Dega Internet” kanë lehtësi përdorimi për të kryer transfertat tuaja më shpejt dhe kudo që ndodheni:

 

 Mbërritja e transfertave   ndërkombëtare të kryera në e-   banking të biznesit brenda një
 dite(ekspres)
 
 Fleksibilitet në Limitin Ditor  Komisione të Parashikuara në   EUR & USD
 
Për më tepër përfitoni:
 • Kushte të përmirësuara të punës për transfertat nëpërmjet e-banking për biznes, me çmimet më konkurruese në treg.
 • Më shumë kohë në dispozicionin tuaj për të dërguar para.
 • Kryerja e transfertave ndërkombëtare me filialin tonë BKT Kosova me komisionet më të lira në treg brenda 1 ore.
 • Merrni pagesa në BKT përmes Swift Go brenda katër orëve për shuma të vogla parash.
Të dhënat e nevojshme për nisjen e një transferte ndërkombëtare në nisje drejt bankave të tjera janë:
 • Emri dhe adresa e përfituesit
 • IBAN/ SWIFTI ose Emri i Bankës dhe nr.llogarisë së përfituesit
 • Monedha
 • Shteti
 • Selektimi i komisioneve sipas 3 opsioneve:
 • Të gjitha komisionet paguhen nga përfituesi*
 • Të gjitha komisionet paguhen nga dërguesi*
 • Komisionet janë të ndara
 
Për më shumë informacion:

Fushatat e mëparshme