SUPER MARKET

Marketi im

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni bonusin përkatës.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Bonusi llogaritet mbi vlerën e faturës dhe automatikisht pasqyrohet në kartë.
Gjithashtu ju mund të shfrytëzoni mundësine e pagesës deri në 3 këste me 0% interes
Bonusi mund të përfitohet me pagesat e plota dhe ato me këste.
Adresa zyrtare e “Marketi im” është “rr. Ismail Qemal, Blv. Vlore, Skelë”

 

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Paguaj me kartat e kreditit BKT Prima dhe fito 2,000 lekë eXtra Bonus në SPAR!
Kartat PRIMA ju dhurojnë eXtra BONUS për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprime në POS-et e BKT në SPAR, secila nga 5,000 lekë ose ...
Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR!
Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! ...
Fito 3,000 lekë Cashback duke paguar me kartat Visa në Supermarket!
Kartat Visa Prima dhe BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju ofruar CASHBACK!...