SUPER MARKET

Paguaj me kartat e kreditit BKT Prima dhe fito 2,000 lekë eXtra Bonus në SPAR!

Kartat PRIMA ju dhurojnë eXtra BONUS për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprimePOS-et e BKTSPAR, secila nga 5,000 lekë ose më shumë dhe do të përfitoni eXtra Bonusin!
  • Në fushate janë pjesëmarrëse vetëm kartat e kreditit BKT Prima individuale.
  • Nëse kartëmbajtësi i ka përmbushur kushtet e fushatës në dy ose me shumë karta ai do të fitojë eXtra Bonusin vetëm në njërën.
  • Në të njëjtën ditë, në të njëjtin tregtar është i vlefshëm vetëm një transaksion!
  • Numri i transaksioneve të kryera me kartën shtesë do t’i shtohet numrit të transaksioneve të kartës kryesore.
  • Do të konsiderohen të vlefshme vetëm veprimet e kryera me kartat e BKT PrimaPOS e BKTSPAR.
  • Nëse eXtra Bonusi i përfituar nuk përdoret deri në fund të muajit Mars 2023 atëherë ai ose pjesa e mbetur e tij do të merret mbrapsht!
 
Lista e dyqaneve të SPAR pjesëmarrës në fushatë janë:
 
Qyteti Adresat
Elbasan Lagjia "Clirimi", rruga Thoma Kalefi,zona kadastrale 8522, godina ish"Kinoklubi"
Elbasan Lagjia "Maji" pallati 700/12, shkalla 1 kati 1
Tirane Qtu, Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirane - Albania
Tirane Autostrada Tiranë – Elbasan, km 0
Tirane Komuna e Parisit, kompleksi KIKA
Tirane Rruga “Ish Parku Autobuzave”, qendra Condor
Tirane Lagjia Qesarak, Rruga Muhamet Deliu, Pallati Nesim, Tirane, Albania
Tirane Rr. Tefta Tashko, Pall. Nr. 2
Tirane Rruga"Perlat Rexhepi", Rezidenca IVANAJ(ish godina e drejtorise se Gardes)
Tirane Rruga "Qemal Stafa", pallati F.Shushica
Tirane Rruga"Dervish Hima" pallati Ambasador 3
Vlore Kompleksi Valona Konstruksion,godina 1289 KT,Lagjia Pavaresia
Tirane Rruga "Myslym Shyri" Tirane
Tirane Tirane, Kashar,Yzberisht zona kadastrale 3866
Durres "Shetitorja Taulantia" , Durres
Tirana Perballe shkolles Petra Nini, Ish Coloseu
Tirana Rruga Kongresi I Lushnjes, Pallati A&EM
Tirana Rruga Muhamry Deliu,prane ish restorant Freskut
Tirana Bulevardi kasharit tek pallaet e Iranianeve
Tirana Rruga Memo Meto prane ish restorant Durresit
Tirana Rruga 3 Deshmoret, prane fushave te kalcetos, Yzberisht
Tirana Rruga Budi, sheshi Demokracia, Qyteti Studenti
Tirane Rruga Bogdani/ Ish Samsungu M4
Tirana Rruga Todi Shkurti prane tregut elektrik
Tirana Bulevardi Bajram Curri
Kamez Kamez , prane qendres Info Point
Golem Golem, Durres
Durres Stadiumi Rruga "Hysen Kertusha" prane Stadiumit Durres
Don Bosko Don Bosko
Elbasan 3 Sheshi Gurabardhi
Kavaje Ish stacioni I trenit
Durres Tregu industrial
Elbasan Lagja Syrja Dylgjeri, rruga e trenit
Tirane Rruga “Dibres”, Selvia M7
 
 
 
Kohëzgjatja e fushatës: 6 Shkurt 2023 – 13 Mars 2023

Fushatat e mëparshme

Paguaj me kartat e kreditit BKT Prima dhe fito 2,000 lekë eXtra Bonus në SPAR!
Kartat PRIMA ju dhurojnë eXtra BONUS për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprime në POS-et e BKT në SPAR, secila nga 5,000 lekë ose ...
Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR!
Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! ...
Fito 3,000 lekë Cashback duke paguar me kartat Visa në Supermarket!
Kartat Visa Prima dhe BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju ofruar CASHBACK!...