Oferta Spar | Banka Kombetare Tregtare
SUPER MARKET

Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR!

Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprimePOS-et e BKTSPAR, secila nga 5,000 lekë ose më shumë dhe do të përfitoni CASHBACK-un!
  • Në fushatë janë pjesëmarrëse kartat e debitit BanKomaT dhe kartat e kreditit BKT Prima.
  • Nëse kartëmbajtësi i ka përmbushur kushtet e fushates në dy ose me shumë karta ai do të fitojë cashback-un vetëm në njërën.
  • Në të njëjtën ditë, në të njëjtin tregtar është i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Numri i transaksioneve të kryera me kartën e debitit do të numërohet veç atyre të kartave të kreditit.
  • Do të konsiderohen të vlefshme vetëm veprimet e kryera me kartat e BKTPOS e BKTSPAR.
 
Lista e dyqaneve te SPAR pjesëmarrës ne fushatë janë:
 
City Store Address
Elbasan Lagjia "Clirimi", rruga Thoma Kalefi,zona kadastrale 8522, godina ish"Kinoklubi"
Elbasan Lagjia "Maji" pallati 700/12, shkalla 1 kati 1
Tirane Qtu, Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirane - Albania
Tirane Autostrada Tiranë – Elbasan, km 0
Tirane Komuna e Parisit, kompleksi KIKA
Tirane Rruga “Ish Parku Autobuzave”, qendra Condor
Tirane Lagjia Qesarak, Rruga Muhamet Deliu, Pallati Nesim, Tirane, Albania
Tirane Rr. Tefta Tashko, Pall. Nr. 2
Tirane Rruga"Perlat Rexhepi", Rezidenca IVANAJ(ish godina e drejtorise se Gardes)
Tirane Rruga "Qemal Stafa", pallati F.Shushica
Tirane Rruga"Dervish Hima" pallati Ambasador 3
Vlore Kompleksi Valona Konstruksion,godina 1289 KT,Lagjia Pavaresia
Tirane Rruga "Myslym Shyri" Tirane
Tirane Tirane, Kashar,Yzberisht zona kadastrale 3866
Durres "Shetitorja Taulantia" , Durres
Tirana Perballe shkolles Petra Nini, Ish Coloseu
Tirana Rruga Kongresi I Lushnjes, Pallati A&EM
Tirana Rruga Muhamry Deliu,prane ish restorant Freskut
Tirana Bulevardi kasharit tek pallaet e Iranianeve
Tirana Rruga Memo Meto prane ish restorant Durresit
Tirana Rruga 3 Deshmoret, prane fushave te kalcetos, Yzberisht
Tirana Rruga Budi, sheshi Demokracia, Qyteti Studenti
Tirane Rruga Bogdani/ Ish Samsungu M4
Tirana Rruga Todi Shkurti prane tregut elektrik
Tirana Bulevardi Bajram Curri
Kamez Kamez , prane qendres Info Point
Golem Golem, Durres
Durres Stadiumi Rruga "Hysen Kertusha" prane Stadiumit Durres
Don Bosko Don Bosko
Elbasan 3 Sheshi Gurabardhi
Kavaje Ish stacioni I trenit
Durres Tregu industrial
Elbasan Lagja Syrja Dylgjeri, rruga e trenit
Tirane Rruga “Dibres”, Selvia M7
 
 
Kohëzgjatja e fushatës: 15 Dhjetor 2022 – 15 Janar 2023.

Fushatat e mëparshme

Paguaj me kartat e kreditit BKT Prima dhe fito 2,000 lekë eXtra Bonus në SPAR!
Kartat PRIMA ju dhurojnë eXtra BONUS për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprime në POS-et e BKT në SPAR, secila nga 5,000 lekë ose ...
Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR!
Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! ...
Fito 3,000 lekë Cashback duke paguar me kartat Visa në Supermarket!
Kartat Visa Prima dhe BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju ofruar CASHBACK!...