Fushatat

Paguaj pushimet e tua me Prima dhe zgjidh në sa këste do t’i ndash!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të ndani me këste pushimet tuaja....
Fito 10% CASHBACK me BKT Prima mastercard® gjatë UNUM Festival!
Festo, paguaj dhe fito CASHBACK me BKT Prima mastercard®! ...
Ndaj pushimet me këste
Karta e kreditit BKT Prima i bën pushimet e tua shumë herë më të lehta duke i ndarë në këste!...
Ndaj në këste biletën e avionit dhe hotelit!
Kartat e kreditit BKT Prima ndodhen pranë jush edhe gjatë pushimeve! ...
Merr Taxi
3% eXtra Bonus...
Booking.com
Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me Booking.com vjen me një ofertë fantastike për të gjithë kartëmbajtësit e vet....
Informohu mbi fushatat tona

KËRKESA JUAJ U DËRGUA ME SUKSES!
EKIPI YNË KA MARRË APLIKIMIN TUAJ. DO T’JU KONTAKTOJMË SAPO TË KEMI VLERËSUAR PLOTËSISHT APLIKIMIN TUAJ.