Merr Taxi | Banka Kombetare Tregtare
TURIZËM

Merr Taxi

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT në Merr Taxi ju përfitoni Bonusin përkatës.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT jane te vlefshme.
Bonusi llogaritet mbi vleren e faturës dhe automatikisht pasqyrohet në kartë.
Mos harroni të kërkoni një Taxi në të cilën mund të paguani me kartë kur të telefononi.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Ndaj pushimet me këste
Karta e kreditit BKT Prima i bën pushimet e tua shumë herë më të lehta duke i ndarë në këste!...
Fito 10% CASHBACK me BKT Prima mastercard® gjatë UNUM Festival!
Festo, paguaj dhe fito CASHBACK me BKT Prima mastercard®! ...
Ndaj në këste biletën e avionit dhe hotelit!
Kartat e kreditit BKT Prima ndodhen pranë jush edhe gjatë pushimeve! ...