TË TJERA

eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes

Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej sipas dëshirës suaj në listën e “Besnikerise” të tregtareve partnerë. Gjithashtu në çdo tregtarë të pajisur me POS të BKT ju mund të ndani blerjen tuaj deri në 3 këste me 0% interes.
Nëse tregtarët janë pjesë e programit të besnikërise atëhere Bonusi mund të shkojë deri në 10%.
Gjithashtu dhe numri i kësteve mund të arrijë deri në 12 në varësi të tregtarit pjesë e programit të besnikërisë.
Listën e tregtarëve partnerë në programin e besnikërise mund ta gjeni në linkun:  Extra Bonus
Shpenzimi i pikëve Bonus kryhet vetëm në tregtarët partnere. Mjafton t’i kërkoni blerje me pikë.

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...