TË TJERA

Paguaj detyrimin e një karte tjetër krediti nga e-banking dhe BKT Smart

Shpejtësi dhe lehtësi në pagesën e një kartë tjetër krediti! Mjafton thjesht të logoheni në e-banking ose BKT Smart. Nën sektorin kartat e kreditit ndodhet opsioni “Paguaj një kartë tjetër krediti”. Ju mjaftojnë thjesht shifrat e plota të kartës dhe shuma që do paguani.
Llogaria që do të preket është e personit që është loguar në e-banking ose BKT Smart.
Autorizimi i transaksionit është i menjëhershëm.

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...