Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!

Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet deri në 6 këste me 0% interes!
 
Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme