Deri në 12 këste me 0% interes në ROGERS!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaROGERS dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! E vlefshme në dyqanet ROGERS Toptani dhe City Park!

 

Fushatat e mëparshme