BANK

Po kërkoni ofertën më të mirë për kredi pa kolateral?

BKT ofron Super Kredi deri në 2,000,000 Lekë me normë interesi që fillon nga 2.7%
 
Oferta vlen për aplikimet që do të kryhen deri në 15 Mars 2022. Aprovim super i shpejtë brenda 24 orëve.

Vizitoni çdo degë BKT për t’u informuar më shumë mbi kushtet e kredisë.
 
Ne mendojmë për ju!

Fushatat e mëparshme

Kur vera është më në fund këtu! Nuk ka të paguar!!
Çdo mbajtës i kartës mastercard® që bën të paktën 10 ose më shumë blerje në vlerën kumulative minimale prej 20,000.00 LEKË në muaj, me Mastercard-in e...
Fushata e Qershorit - Depozita Fëmija Im
Me rastin e festës së 1 Qershorit, BKT dhuron një shumë prej 500 LEK /5 EUR në “Depozitën Fëmija Im”:...
Depozitoni në Smart BanKomaT dhe përfitoni Cashback!
A keni depozituar së fundmi në Smart BanKomaT e BKT-së? Nëse jo, atëherë depozitoni sërish në Smart BanKomaT dhe ne ju dhurojmë deri në 500 Lekë Cashb...