BANK

Shijo më shumë udhëtimet me makinë me 1,000 lekë RIMBURSIM, duke paguar me SmartPay në BKT POS pranë pikave Kastrati!

SmartPay në POS, përveçse praktik, ju dhuron edhe CASHBACK!
 
Përfito 1,000 lekë CASHBACK nëse paguan me SmartPay në POS kur furnizon makinën me karburant në pikat e karburanteve Kastrati! Mjafton të kryesh 2 transaksione, secila nga 5,000 lekë ose më shumë!
 
Blerja me SmartPay POS realizohet nëpermjet skanimit të kodit QR të gjeneruar nga POS-i i BKT i tregtarit. Ështe një mënyrë pagese e shpejtë dhe e sigurtë!
 
  • Një klient mund të përfitojë vetëm një herë nga kjo fushatë.
  • Fushata limitohet vetëm për klientët individë.
  • Në të njëjtën ditë, në të njëjtën pikë karburanti do të konsiderohet i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Fushata është e vlefshme për të gjitha pikat e karburanteve Kastrati të pajisura me POS BKT.
 
Kohëzgjatja e fushatës eshte 24.07.2023 – 24.08.2023
 
 
Mëso si të aktivizosh SmartPay në BKT Smart SmartPay: https://www.youtube.com/watch?v=xIaMRLIGg50          
 
Mëso si të paguash me SmartPay në BKT POS BKT: https://www.youtube.com/shorts/EAuAkdEp-i0
               
               
Banka Kombëtare Tregtare ruan të drejtën eksluzive të ndryshojë, të mbaj pezull apo të përfundojë fushatën pa njoftim të parakohshëm.

Fushatat e mëparshme

OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
BKT Kredi për shtëpi - Mos e humb shansin e jetës!...
Fito 1,000 lekë eXtra Bonus me kartën Prima duke kryer blerje jashtë vendit!
Prima, karta e mundësive eXtra! ...
Shijo më shumë udhëtimet me makinë me 1,000 lekë RIMBURSIM, duke paguar me SmartPay në BKT POS pranë pikave Kastrati!
SmartPay në POS, përveçse praktik, ju dhuron edhe CASHBACK!...