RRETH SHTËPISË

Villeroi & Boch

Blini me Kartat e Kreditit BKT PrimaVilleroy-Boch dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!

E vlefshme në te gjithë dyqanet Villeroy-Boch!

Fushatat e mëparshme

Villeroi & Boch
Deri në 6 këste me 0% interes në Villeroy-Boch!...
KENWOOD
2-12 këste me 0% interes...
Özdilek
2-3 këste me 0% interes, 2% eXtra Bonus...