BANK

Këtë fundvit festo me kartat Prima dhe BanKomaT!

Përdori ato pranë tregtarëve tanë partnerë nga data 1 deri më 31 dhjetor dhe përfito:
10% ulje
 • Atelier
 • Beauty Point - QTU
 • Morelato
 • Select Watches
 • Tissot - TEG
 
5% ulje
 • Capriccio Bar and Gastro PUB
 • ELLE
 • FLO
 • LTB
 • Koton
 • Merr Taxi *
 • NINE WEST
 • PENTI
 • Santa Margherita
 • Taxi.al
 • TAO TAO*
 • Restorant Ulliri*
 
*Në këta tregtarë ulja do të aplikohet në fund të fushatës

Fushatat e mëparshme

Fito 1,000 lekë CASHBACK me kartën tënde BanKomaT!
​CASHBACK-u është i yti! Mjafton që përgjatë 1 muaji të kryesh 6 veprime me kartën tënde të debitit BanKomaT në tregtarët e pajisur me POS të BKT!...
Këtë fundvit festo me kartat Prima dhe BanKomaT!
Përdori ato pranë tregtarëve tanë partnerë nga data 1 deri më 31 dhjetor dhe përfito:...
Deri në 10,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT gjithë javën e Black Friday
Kartat e BKT vijnë me CASHBACK përgjatë periudhës së “Black Friday”!...