TË TJERA

Komisioni vjetor si Bonus

Si ta përfitoni:
Duke shpenzuar gjatë nje viti me kartat Prima Standard minimumi 400,000 ALL dhe ato Gold 600,000 ALL atëhere do të fitoni komisionin vjetor të kartës si Bonus.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Bonusi do të kalojë në muajin kur karta është hapur më parë por pas nje viti.
Shuma e bonusit të kaluar është 1,500 ALL për klientët e Prima Standard dhe 3,000 për klientët Prima Gold.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...