Deri në 12 këste me 0% interes në të gjithë elektroshtëpiaket Miele! | Banka Kombetare Tregtare

Deri në 12 këste me 0% interes në të gjithë elektroshtëpiaket!

Blini me kartat e kreditit BKT Primatë gjithë dyqanet e Miele, TEKA dhe VOX Electronics dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!

Gjithashtu ju përfitoni edhe 2% eXtra Bonus në pagesat e plota me kartën e kreditit BKT Prima!

 

Fushatat e mëparshme