ELEKTRONIKE

ALBtelecom 4G me 0% interes

BKT NE BASHKËPUNIM ME ALBTELECOM OFRON MUNDËSI FINANCIMI ME KËSTE DHE ME 0% INTERES PËR PAKETAT 4G TË RRJETIT EAGLE MOBILE

Nëse keni një kartë krediti Prima mjafton të drejtoheni tek një nga dyqanet ALBtelecom për të marrë paketën 4G të zgjedhur prej jush duke paguar me 2-12 këste me 0% interes vetëm me kartën

Nese jo, aplikoni tani per kartë krediti Prima në BKT për financim ALBtelecom 4G, merrni aprovimin në kohë rekord dhe të nesërmen pa qenë e nevojshme të prisni për kartën*, vizitoni dyqanin ALBtelecom për të marrë paketën 4G të zgjedhur prej jush duke autorizuar pagesë me 2-12 këste me 0% interes nga karta juaj Prima.

*Kartën tuaj do ta merrni më vonë bazuar në instruksionet e dhëna nga banka.

Zgjidhni nga paketat 4G të rrjetit Eagle Mobile nga ALBtelecom që ofrojnë Smartphone 4G dhe përfitime të tjera (për detajet e tjera të paketës, si edhe listën e dyqaneve ALBtelecom, vizitoni www.albtelecom.al

Fushatat e mëparshme

Deri në 18 këste me 0% interes në Neptun!
​Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve Neptun dhe ndani blerjet nga 2-18 këste me 0% interes!...
Bli deri në 12 këste në GLOBE!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në GLOBE dhe ndaj blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! Të gjitha kategoritë janë të vlefshme për ndarje në këste!...
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet fala...