TË TJERA

eXtra Bonus ALBtelecom!

Paguaj me Kartat e Kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve ALBtelecom dhe përfito 5% eXtra Bonus per cdo blerje!
 
eXtra Bonus përfitohet vetëm nëpërmjet pagesave në POS fizik të BKT në dyqanet ALBtelecom!
 
Gjithashtu blerjet mund t’i ndani deri në 12 këste me 0% interes me kartat e kreditit Prima!
 
Prima, karta e mundësive eXtra

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...