BANK

Deri në 10,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT gjithë javën e Black Friday

Kartat e BKT vijnë me CASHBACK përgjatë periudhës së “Black Friday”! Jeni ju ata që zgjidhni se sa CASHBACK dëshironi të fitoni! Kryej transaksione si më poshtë dhe fito CASHBACK-un tënd:
  • 4 transaksione – 1,000 lekë CASHBACK
  • 6 transaksione – 5,000 lekë CASHBACK
  • 10 ose më shumë transaksione – 10,000 lekë CASHBACK  
Kushtet e fushatës:
  • Në fushatë janë pjesëmarrëse kartat e kreditit Prima dhe kartat e debitit BanKomaT.
  • Minimumi i vlerës për çdo transaksion është 3,000 lekë!
  • Do të quhen të vlefshme vetëm transaksionet e kryera në POS-et e BKT (fizik apo online).
  • Në të njëjtën ditë në të njëjtin tregtar do të konsiderohet vetëm 1 transaksion.
  • Nëse një klient ka dy ose me shumë karta të cilat plotësojnë kushtet e fushatës, klienti do të shpërblehet vetëm me një cashback në njërën kartë.
  • Numri i transaksioneve të kryera me kartën e debitit do të numërohet veç atyre të kartave të kreditit.
  • Kohëzgjatja e fushatës: 22-29 Nëntor 2022.

Fushatat e mëparshme

Fito 1,000 lekë CASHBACK me kartën tënde BanKomaT!
​CASHBACK-u është i yti! Mjafton që përgjatë 1 muaji të kryesh 6 veprime me kartën tënde të debitit BanKomaT në tregtarët e pajisur me POS të BKT!...
Këtë fundvit festo me kartat Prima dhe BanKomaT!
Përdori ato pranë tregtarëve tanë partnerë nga data 1 deri më 31 dhjetor dhe përfito:...
Deri në 10,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT gjithë javën e Black Friday
Kartat e BKT vijnë me CASHBACK përgjatë periudhës së “Black Friday”!...