VESHJE DHE AKSESORE

Deri në 8 këste me 0% interes - Fashion Group!

Blini me kartat e kreditit BKT Primatë gjithë rrjetin e tregtarëve Fashion Group dhe ndani blerjet nga 2-8 këste me 0% interes!

Dyqanet e FGA janë: MANGO, PARFOIS, GEOX, SPRINGFIELD, CORTEFIEL, OKAIDI, WOMEN SECRET, CARPISA & PRENATAL.

Fushatat e mëparshme

Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima në Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima në OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...