TË TJERA

Bli Online 3 këste me 0% interes

Kartat e kreditit BKT Prima surprizojnë gjithmonë!

Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et virtual të bankave të tjera.

Duke hyrë në Degën “Internet” ose BKT Smart ju mund të zgjidhni oferten “Bli online” dhe te vijoni me tej.

Udhëzim për ndarjen me këste:

Të gjitha këto veprime duhet të jenë autorizuar më parë nga tregtari ku jane kryer.

Ndarja me këste mund të bëhet duke ndjekur hapat si mëposhtë:

  1. Hyni në Degen “Internet”/BKT Smart
  2. Zgjidhni menunë:  Kartat e Kreditit
  3. Zgjidhni nën-menunë:  Ndaje me Këste
  4. Zgjidhni ofertën
  5. Zgjidhni veprimin që do të ndani me këste dhe klikoni vazhdo
  6. Verifikoni informacionin dhe përfundoni.

Fushatat e mëparshme

Fito eXtra Bonus në pagesat me kartat e krediti Prima ne TAO TAO
Përveç aventurës dhe argëtimit në TAO TAO, kartat e kreditit BKT Prima ju dhurojnë eXtra Bonus në çdo pagesë që ju kryeni! ...
Fito një biletë për Unum festival duke dërguar para me SmartPay!
10 bileta falas në Unum festival për të gjithë individët të cilët kryejnë më shumë dërgesa parash duke përdorur SmartPay!...
Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...