BANK

Smart Deposit

Me depozitat e reja online nëpërmjet “Dega Internet” ose “BKT Smart”, ju fitoni “+0.1%” më shumë për:
 
  • çdo depozitë të re në kanalet online,
  • për klient individë dhe biznes,
  • depozita hapet me afat maturiteti ≥ 6 muaj,
  • të hapura në të gjitha monedhat që banka ofron.
 
Investo dhe fito më shumë, shpejt dhe lehtë me Smart Deposit!
 
 
Fushata do të të jetë efektive duke filluar nga data 1 Nëntor 2022.
Më shumë informacion mbi normat e interesit kliko mbi linkun https://www.bkt.com.al/investo/buletini-i-normave-te-interesit
 

Fushatat e mëparshme

Fito 1,000 lekë CASHBACK me kartën tënde BanKomaT!
​CASHBACK-u është i yti! Mjafton që përgjatë 1 muaji të kryesh 6 veprime me kartën tënde të debitit BanKomaT në tregtarët e pajisur me POS të BKT!...
Këtë fundvit festo me kartat Prima dhe BanKomaT!
Përdori ato pranë tregtarëve tanë partnerë nga data 1 deri më 31 dhjetor dhe përfito:...
Deri në 10,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT gjithë javën e Black Friday
Kartat e BKT vijnë me CASHBACK përgjatë periudhës së “Black Friday”!...