BAR & RESTORANT

InPuglia

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni bonusin përkatës.

 

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Bonusi llogaritet mbi vlerën e faturës dhe automatikisht pasqyrohet në kartë.
Gjithashtu ju mund të shfrytëzoni mundësine e pagesës deri në 3 këste me 0% interes.
Bonusi mund të përfitohet me pagesat e plota dhe ato me këste.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Shijo më shumë me 500 lekë Cashback
SmartPay në POS është mënyra më e thjeshtë e pagesës, direkt nëpërmjet kamerës së smartphonit tënd! ...
Shijo një kafe & briosh me SmartPay në Mon Cherie
​Dëshiron të shijosh një kafe dhe një briosh free në Mon Cheri? Mjafton të paguash me SmartPay në POS-in e Mon Cheri!...
1% eXtra Bonus
1% eXtra Bonus...