Deri në 6 këste me 0% interes në OVS!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaOVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!

Adresa: Qendra Tregtare Toptani, kati i tretë

*Deri në 31 Mars 2021.

 

Fushatat e mëparshme