BANK

1000 lekë CASHBACK me BanKomaT Visa!

Me kartat e debitit BKT BanKomaT Visa ju fitoni CASHBACK!

Mjafton të kryeni 4 transaksione, secila në vlerën 5,000 lekë dhe fitoni 1,000 lekë CASHBACK. Do të konsiderohen të vlefshme të gjitha transaksionet e kryera në POS fizik dhe online të gjithë bankave, brenda dhe jashtë vendit.
 
  • Një kartëmbajtës mund të përfitojë cashback vetëm në një kartë debitit.
  • Fushata është e vlefshme për kartat e debitit individuale Visa.
  • Në të njëjtën ditë, në të njëjtin tregtare do jetë i vlefshëm vetëm 1 transaksion.
     
Fushata është e vlefshme: 04.07.2022 – 04.08.2022

 

Fushatat e mëparshme

Në 8 mars shijo dhe shpërblehu në të gjithë restorantet me BKT POS!
Këtë 8 mars përdor kartën tënde BKT Prima në të gjithë restorantet që kanë një BKT POS dhe të shpërblejmë...
Përfito më shumë eXtra Bonus këtë 8 mars me kartën tënde të re të kreditit BKT Prima!
Apliko nga data 6-9 mars 2023 për një kartë krediti Prima...
Këtë fundvit festo me kartat Prima dhe BanKomaT!
Përdori ato pranë tregtarëve tanë partnerë nga data 1 deri më 31 dhjetor dhe përfito:...