VESHJE DHE AKSESORE

Fito 3,000 lekë CASHBACK në Megatek!

Kartat e BKT ju japin CASHBACK në blerjet e kryera në Megatek!
Kryej 3 transaksione, secili në vlerën minimale 5,000 lekë dhe përfito 3,000 lekë cashback!
  • Fushata është e vlefshme për të gjitha kartat e debitit BanKomaT dhe kartat e kreditit Prima individuale.
  • Do të konsiderohen vetëm e veprimet e kryera në POS-et fizik të BKT në Megatek.
  • Në një ditë do të konsiderohet i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Klienti mund të përfitojë vetëm në një kartë, pra nëse është fitues edhe në kartën e debitit dhe te kreditit, cashback-u do të përfitohet në kartën e debitit.
 
Gjithashtu ju mund të ndani blerjet deri në 24 këste me 0% interes me kartat e kreditit BKT Prima. Për blerjet e plota ju gjithashtu fitoni 2% eXtra Bonus.
 
Kohëzgjatja e fushatës është: 17 Dhjetor – 31 Dhjetor 2021.
 

Fushatat e mëparshme

Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima në Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima në OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...