E-COMMERCE

Bli ONLINE me kartën e debitit BanKomaT dhe përfito CASHBACK!

Kartat e debitit BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!
Kryeni transaksione me kartat BanKomaT ONLINE dhe do të shpërbleheni me CASHBACK sipas skemës së mëposhtme:
 
  • 3 transaksione – 1,000 lekë cashback
  • 5 transaksione = 5,000 lekë cashback
  • 10 ose me shumë transaksione – 10,000 lekë cashback
Shuma minimale për çdo veprim duhet të jetë 3,000 lekë. Gjithashtu, në të njëjtin tregtarë, në të njëjtën ditë do të konsiderohet i vlefshem vetëm 1 veprim! Të vlefshme do të konsiderohen transaksione e kryera ONLINE me kartat e debitit BanKomaT në të gjithë POS-et virtuale.
Do të përjashtohen nga fushata transaksionet e kryer dhe me pas të anulluar/reverse, mail order dhe transaksionet e kryera për pagesë reklamash në faqet online.
15 Tetor 2021 – 30 Nëntor 2021
 
Bëj tëndin CASHBACK-un me BanKomaT!

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...