E-COMMERCE

Paguaj me Prima dhe fito eXtra Bonus!

Kartat e kreditit BKT Prima janë gjithmonë pranë jush duke ju dhuruar eXtra Bonus në blerjet tuaja. Kryeni transaksione me Priman tuaj sipas skemës së mëposhtme dhe shijoni eXtra Bonusin:
 
  • 7 transaksione – 500 lekë eXtra Bonus
  • 15 transaksione – 2,500 lekë eXtra Bonus
  • 30 ose më shumë transaksione – 5,000 lekë eXtra Bonus
 
Shuma minimale për çdo transaksion është 3,000 lekë
 
  • Do të konsiderohen në fushatë veprimet e kryera në POS-et fizik dhe online.
  • Nëse jeni të pajisur me më shumë se një kartë, ju mund të përfitoni vetëm një herë nga fushata.
  • Në të njëjtin tregtarë në të njëtën ditë është i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Do të përjashtohen nga fushata transaksionet e kryer dhe më pas të anulluar/ reverse, mail order dhe transaksionet e kryera për pagesë reklamash në faqet online.
 
*22 Shkurt 2022- 22 Mars 2022
 
Prima, karta e mundësive eXtra!
 
Ju mund të fitoni dhe të shpenzoni me tepër pikë eXtra Bonus në listën e tregtarëve ne linkun: https://bkt.com.al/veprime-ditore/karta-krediti-prima/prima-extra-bonus.
 
Gjithashtu pikët e akumuluara mund t’i kontrolloni në BKT Smart, në nën-menunë kartat e kreditit ose në çdo faturë të nxjerrë nga POS i BKT.

Fushatat e mëparshme

Deri në 24 këste me 0% interes në GoTech!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve GoTech dhe ndani blerjet nga 2-24 këste me 0% interes!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...
Paguaj me Prima dhe fito eXtra Bonus!
Kartat e kreditit BKT Prima janë gjithmonë pranë jush duke ju dhuruar eXtra Bonus në blerjet tuaja....