1000 lekë CASHBACK me BanKomaT mastercard®! | Banka Kombetare Tregtare
BANK

1000 lekë CASHBACK me BanKomaT mastercard®!

Me kartat e debitit BKT BanKomaT mastercard® ju fitoni CASHBACK!

Mjafton të kryeni 4 transaksione, secila në vlerën 5,000 lekë dhe fitoni 1,000 lekë CASHBACK. Do të konsiderohen të vlefshme të gjitha transaksionet e kryera në POS fizik dhe online të gjithë bankave, brenda dhe jashtë vendit.
 
  • Një kartëmbajtës mund të përfitojë cashback vetëm në një kartë debitit.
  • Fushata është e vlefshme për kartat e debitit individuale mastercard®.
  • Në të njëjtën ditë, në të njëjtin tregtar do jetë i vlefshëm vetëm 1 transaksion.
     
Fushata është e vlefshme: 04.07.2022 – 04.08.2022

Fushatat e mëparshme

OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
BKT Kredi për shtëpi - Mos e humb shansin e jetës!...
Fito 1,000 lekë eXtra Bonus me kartën Prima duke kryer blerje jashtë vendit!
Prima, karta e mundësive eXtra! ...
Shijo më shumë udhëtimet me makinë me 1,000 lekë RIMBURSIM, duke paguar me SmartPay në BKT POS pranë pikave Kastrati!
SmartPay në POS, përveçse praktik, ju dhuron edhe CASHBACK!...