E-COMMERCE

BanKomaT Online Cashback

Kartat e debitit BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!

Kryeni transaksione me kartat BanKomaT ONLINE dhe do të shpërbleheni me CASHBACK sipas skemës së mëposhtme:

  • 3 transaksione – 1,000 lekë cashback
  • 5 transaksione = 5,000 lekë cashback
  • 10 ose më shumë transaksione – 10,000 lekë cashback

Shuma minimale për çdo veprim duhet të jetë 2,000 lekë. Gjithashtu, në të njëjtin tregtarë, në të njëjtën ditë do të konsiderohet i vlefshëm vetëm 1 veprim! Të vlefshme do të konsiderohen transaksione e kryera ONLINE me kartat e debitit BanKomaT në të gjithë POS-et virtuale.

Do të përjashtohen nga fushata transaksionet e kryer dhe me pas të anulluar/reverse, mail order dhe transaksionet e kryera për pagesë reklamash në faqet online.

25 Maj – 25 Qershor 2021

Bëj tëndin CASHBACK-un me BanKomaT!

Fushatat e mëparshme

Deri në 24 këste me 0% interes në GoTech!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve GoTech dhe ndani blerjet nga 2-24 këste me 0% interes!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...
Paguaj me Prima dhe fito eXtra Bonus!
Kartat e kreditit BKT Prima janë gjithmonë pranë jush duke ju dhuruar eXtra Bonus në blerjet tuaja....