Zhvendosje e degës ''Durrës'' | Banka Kombetare Tregtare

Lajmërime

Të nderuar Klientë,
Ju informojmë se duke filluar nga 01.11.2023 Dega ‘’Durrës’’ do të rikthehet në degën historike të Bankës tashmë të rikonstruktuar dhe rimodeluar sipas standardeve më novatore për të përmirësuar përvojën e klientit.

Adresa: Rruga "Skënderbej", Lagjja 3’’

Për çdo informacion na kontaktoni në numrin 04 22 66 288.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin, ju mirëpresim në ambientet tona të reja!

Njoftime të tjera

BKT - Pushim datat 27-28-29 Nëntor 2023!
Ju informojmë se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, të gjitha degët e BKT-së do të jenë pushim në datat 27-28-29 Nëntor 2023.
Kushtet e punës - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Zhvendosje e degës ''Durrës''
Ju informojmë se duke filluar nga 01.11.2023 Dega ‘’Durrës’’ do të rikthehet në degën