VEPRIME PA KARTË

VEPRIME PA KARTË

Nuk keni një kartë debiti apo e keni harruar atë? Tashmë nuk është një problem. Banka Kombëtare Tregtare ofron risi në çdo ATM për çdo klient duke përfshirë këtu dhe veprimet pa kartë, te cilat ofrojnë:
  • Komoditet
  • Proces me i thjeshtë dhe më i shpejtë
  • Fleksibilitet duke aksesuar fondet tuaja në çdo moment
Në ATM e BKT-së, ju mund të kryeni një sërë veprimesh pa kartë si:
  • Tërheqje me Kod Unik
  • Transaksione me Kod QR:
  • Tërheqje me Kod QR
  • Depozitim me Kod QR
  • Depozitim parash në Klientë BKT
  • Shikimi i Kursit të Këmbimit
  • Rimbushje celulari pa kartë (me para cash)
Për më shumë informacione dhe mënyrën e përdorimit të ATM së BKT ju lutem referohuni informacionit të detajuar në MANUAL PERDORIMI SMART BANKOMAT (bkt.com.al)

Informacion! Kujdesuni që kartëmonedhat e depozituara të jenë të rregullta dhe të pa dëmtuara, grisura ose zhubrosura. Sipas rregullores, banka ka detyrim të identifikojë dhe bllokojë kartmonedhat e dyshimta dhe të informojë Bankën e Shqipërisë. Çdo kartëmonedhë e falsifikuar do të mbahet për investigime të mëtejshme nga ATM dhe mesazhi informues do të shfaqet në ekran.
Për informacion rreth limiteve ju lutem referohuni Kushteve të Punës të Bankës.