Apliko për Punë

Apliko për Punë

Aplikoni për Punë

BKT ofron shanse të barabarta punësimi

 

Ju mund te kërkoni dhe aplikoni për mundësi punësimi nga kjo faqe. Nëqoftëse jeni një user i regjistruar ju mund ta ndryshoni dhe updatoni aplikimin tuaj. Aplikimi online ju mundëson të bashkangjisni CV tuaj, referenca ose diploma.Klikoni mbi butonat e mëposhtem për tu regjistruar, përditësuar aplikimin tuaj dhe për të aplikuar për pozicione të lira pune në BKT.

Nëqoftëse jeni një user i regjistruar ose user i ri duke klikuar mbi butonin “Apliko për pozicione të lira pune” do të njiheni me pozicionet tona të lira dhe mund të aplikoni online duke pëzgjedhur një nga pozicionet. 

 

Apliko për pozicione të lira pune

 

Nëqoftëse për momentin nuk kemi një pozicion që lidhet me aspiratat tuaja për karrierë, kliko mbi butonin “Aplikim i Përgjithshëm” për të krijuar një llogari dhe në formën e aplikimit mund të zgjidhni opsionin “Dua të merrem në konsideratë për vende vakante në të ardhmen” në këtë mënyre ju do të informoheni me email për të gjitha pozicionet vakante që do të hapen në të ardhmen.

 
Aplikim i përgjithshëm
 

Për sqarime të mëtejshme jeni të mirepritur të kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerëzore Tel. 04 22 81 554

Njihuni me Politikat e Privatësisë